نشست تخصصی فرصت های اشتغال و کارآفرینی در صنعت ورزش با حضور شش نفر از دست اندرکاران صنعت ورزش از ساعت 16 الی 18 روز شنبه یازدهم مهر 1405 در تهران برگزار می شود علاقه مندان برای حضور دراین نشست با تلفن 09395215360 تماس حاصل نمایند.

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۷۴۶۸۹

محور حرکت ما، نام حسین(ع) است

محور حرکت ما، نام حسین(ع) است
رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان گفت: عشق و ارادت به امام حسین(ع) در گوشت و پوست و خون مردم این استان جاری و از بدو تولد تا پایان عمر در آیین‌ها و سنت‌های فرهنگی و دینی این دیار متجلی است.
دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۵

به گزارش بازارکار لرستان، امین سلاحورزیان ۱۹ آبان در چهاردهمین دوره سوگواره مَحرم مُحرم لرستان، اظهار کرد: استان ما دیار تمدن، فرهنگ، علم، آگاهی و عشق است. در این سرزمین، عشق به اسلام، به اهل‌ بیت(ع) و به امام حسین(ع) در جان مردم نهادینه شده است. 

 

وی ادامه داد: مردم لرستان از کودکی با فرهنگ حسینی رشد می‌کنند و عشق به امام حسین(ع) را در آیین‌ها و مراسمی همچون سورنانوازی و چهل‌منبر به نمایش می‌گذارند؛ آیین‌هایی که در آن، زنان و مردان با پای برهنه یاد یاران امام حسین(ع) را زنده نگه می‌دارند.

 

سلاحورزیان با اشاره به نقش ایمان و عشق حسینی در دوران دفاع مقدس افزود: همین عشق و فریاد «یا حسین» بود که در جبهه‌ها، رزمندگان ما را استوار نگه داشت و صفوف دشمن بعثی را در هم شکست. امروز نیز همین فرهنگ حسینی است که ملت ما را در برابر ظلم و تجاوز دشمنان اسلام به‌ویژه رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی، مقاوم نگه داشته است.

 

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان ضمن قدردانی از همراهی و همکاری نهادهای مختلف در برگزاری این رویداد معنوی تصریح کرد: محور حرکت ما، نام حسین(ع) است، محوری که تا ظهور صاحب اصلی این نهضت پابرجا و زنده خواهد ماند.

 

سلاحورزیان خاطرنشان کرد: امیدوارم این آیین حسینی مورد رضایت اهل‌ بیت(ع) و مقبول درگاه خداوند قرار گیرد و مایه خیر و برکت برای همه ما باشد.

ارسال نظرات

captcha