بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۷۴۶۸۹

محور حرکت ما، نام حسین(ع) است

محور حرکت ما، نام حسین(ع) است
رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان گفت: عشق و ارادت به امام حسین(ع) در گوشت و پوست و خون مردم این استان جاری و از بدو تولد تا پایان عمر در آیین‌ها و سنت‌های فرهنگی و دینی این دیار متجلی است.
دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۵

به گزارش بازارکار لرستان، امین سلاحورزیان ۱۹ آبان در چهاردهمین دوره سوگواره مَحرم مُحرم لرستان، اظهار کرد: استان ما دیار تمدن، فرهنگ، علم، آگاهی و عشق است. در این سرزمین، عشق به اسلام، به اهل‌ بیت(ع) و به امام حسین(ع) در جان مردم نهادینه شده است. 

 

وی ادامه داد: مردم لرستان از کودکی با فرهنگ حسینی رشد می‌کنند و عشق به امام حسین(ع) را در آیین‌ها و مراسمی همچون سورنانوازی و چهل‌منبر به نمایش می‌گذارند؛ آیین‌هایی که در آن، زنان و مردان با پای برهنه یاد یاران امام حسین(ع) را زنده نگه می‌دارند.

 

سلاحورزیان با اشاره به نقش ایمان و عشق حسینی در دوران دفاع مقدس افزود: همین عشق و فریاد «یا حسین» بود که در جبهه‌ها، رزمندگان ما را استوار نگه داشت و صفوف دشمن بعثی را در هم شکست. امروز نیز همین فرهنگ حسینی است که ملت ما را در برابر ظلم و تجاوز دشمنان اسلام به‌ویژه رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی، مقاوم نگه داشته است.

 

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان ضمن قدردانی از همراهی و همکاری نهادهای مختلف در برگزاری این رویداد معنوی تصریح کرد: محور حرکت ما، نام حسین(ع) است، محوری که تا ظهور صاحب اصلی این نهضت پابرجا و زنده خواهد ماند.

 

سلاحورزیان خاطرنشان کرد: امیدوارم این آیین حسینی مورد رضایت اهل‌ بیت(ع) و مقبول درگاه خداوند قرار گیرد و مایه خیر و برکت برای همه ما باشد.

ارسال نظرات