بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران

تازه ها

کد خبر : ۱۷۶۴۰۷
قائم مقام بنیاد علوی خبر داد؛

اعطای تسهیلات بانکی به کسب وکار‌های آسیب دیده از جنگ

اعطای تسهیلات بانکی به کسب وکار‌های آسیب دیده از جنگ
قائم مقام بنیاد علویِ بنیاد مستضعفان گفت: این نهاد در کنار واحد‌های تجاری آسیب دیده از حملات دشمن صهیونیستی در سراسر کشور خواهد بود و با اعطای وام ارزان بانکی از صاحبان تولید و کسب و کار حمایت خواهد کرد.
چهارشنبه ۰۵ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۹:۳۶
 
محسن مردعلی در بازدید از یکی از مناطق اقتصادی آسیب دیده از حملات ددمنشانه رزیم صهیونیستی - آمریکایی با اعلام این خبر، گفت: از آغاز حملات رژیم صهیونیستی به مراکز غیر نظامی واقتصادی کشور بیش از ۱۴۳۰ واحد اقتصادی در ۱۳ استان کشور  آسیب دیده‌اند.

قائم مقام بنیاد علویِ بنیاد مستضعفان در ادامه افزود: بسیاری از این واحد‌های تجاری دچار خسارات شدید و از چرخه تولید و یا کسب و کار خارج شده‌اند، از این رو بنیاد علوی بر اساس یکی از وظایف این نهاد در خصوص توانمندسازی و  حمایت از اشتغالزایی هموطنان با همکاری فرمانداران هر شهر اقدام به بازدید میدانی از واحد‌های کسب وکار نمود.  

وی گفت: تیم تسهیلگران بنیاد علوی، متشکل از ۷۰۰ تسهیلگر جهادی با همکاری فرمانداری‌ها در هر شهر از واحد‌های تجاری بازدید و با مشارکت صاحبان بنگاه‌های اقتصادی برآورد خسارات صورت می‌گیرد.  

مردعلی افزود: تا امروز از میان واحد‌های آسیب دیده از حملات صهیونیستی ، تامین مالی  ۱۰ واحد کسب وکار تجاری توسط بنیاد علوی صورت گرفته و تلاش می‌شود تا پایان فروردین سرمایه اولیه و در گردش این بنگاه‌هاتامین شود تا به چرخه  رونق بازگردند.  

قائم مقام بنیاد علویِ بنیاد مستضعفان در پایان گفت: بنیاد علوی در راستای حمایت از این واحد‌ها تا سقف ۳ میلیارد تومان تسهیلات کم بهره بانکی با سود ۴ درصد در اختیار هموطنان اسیب دیده که مراحل برآورد خسارت را طی کرده اند، قرار خواهد داد که سعی شده ارایه این خدمات حمایتی به صورت برخط صورت گیرد تا با سرعت بیشتری انجام شود.  

ارسال نظرات

captcha