بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران

تازه ها

کد خبر : ۱۷۷۴۶۷
اجتماع جهانی شیرخوارگان حسینی؛ بستری برای زمینه‌سازی ظهور

طنین فریاد مظلومیت «باب‌الحوائج کوچک» در ۴۵ کشور جهان

علی اصغر
همایش جهانی شیرخوارگان حسینی در آستانه ماه محرم، با برنامه‌ریزی برای برگزاری در بیش از ۹ هزار نقطه در ایران و ۴۵ کشور جهان، بار دیگر به عنوان بزرگ‌ترین سند حقانیت واقعه عاشورا در کانون توجه قرار گرفت.
دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۱

به گزارش بازارکار، داود منافی‌پور، دبیر مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر (ع)، در نشست خبری که پیش از ظهر امروز در مسجد امام صادق (ع) برگزار شد، با بیان اینکه شهادت حضرت علی‌اصغر (ع) تردیدناپذیرترین سند بر حقانیت سیدالشهدا (ع) است، اظهار داشت: «دشمنان در برابر پرسش تاریخیِ “کودک شیرخواره به چه گناهی کشته شد؟ ” هیچ پاسخی ندارند و همین امر، رمز ماندگاری این جریان جهانی است.»

از ۸۰۰ شرکت‌کننده تا میلیون‌ها رهرو

منافی‌پور با مرور مسیر ۲۵ ساله این همایش یادآور شد: «این حرکت از سال ۱۳۸۲ با حضور ۸۰۰ شیرخوار در مهدیه تهران آغاز شد و امروز به جریانی فراگیر تبدیل شده است که میلیون‌ها محب اهل‌بیت (ع) را در اقصی‌نقاط جهان گرد هم می‌آورد.»

وی زمان برگزاری این اجتماع باشکوه را ساعت ۸:۳۰ صبح نخستین جمعه ماه محرم اعلام کرد و افزود: «امسال تمرکز ویژه‌ای بر نقش راهبردی زنان در فرآیند زمینه‌سازی ظهور داریم. معتقدیم بدون حضور و نقش‌آفرینی زنان مبتنی بر آموزه‌های وحیانی، تحقق تمدن نوین اسلامی و امر ظهور ممکن نخواهد بود.»

دبیر مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر (ع) در پایان خاطرنشان کرد که این همایش صرفاً یک مراسم سوگواری نیست، بلکه فرصتی برای تربیت و آماده‌سازی سربازانِ آینده برای امام زمان (عج) است که مرز حق و باطل را در ذهن نسل‌های جدید روشن می‌سازد.

رونمایی از نرم‌افزار جامع مجمع

دبیر مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر (ع) در ادامه با اشاره به حضور میلیونی مادران و کودکان در همایش جهانی شیرخوارگان حسینی، این اجتماع را بزرگ‌ترین گردهمایی زنان در جهان معرفی کرد و بر نقش تعیین‌کننده آن در تبیین حقانیت عاشورا و زمینه‌سازی ظهور تأکید ورزید.

منافی‌پور اظهار داشت: «بر اساس آمار‌های مستند سال‌های گذشته، بیش از هشت میلیون مادر به همراه شیرخوارگان خود در این مراسم حضور یافته‌اند که این رقم در مراسم امسال نیز روند افزایشی خواهد داشت.» وی این حضور گسترده را نمادی عینی از دفاع از حقانیت سیدالشهدا (ع) و مظلومیت طفل شش‌ماهه کربلا دانست و افزود: «در عصری که تصویر، نقشی کلیدی در انتقال مفاهیم دارد، حضور مادران با کودکانشان در این اجتماع، تأثیری عمیق‌تر از هزاران ساعت سخنرانی و استدلال دارد.»

برچسب ها:

ارسال نظرات

captcha