بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۹۰۵۲
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور مطرح کرد:

عزم دانشگاه جامع علمی کاربردی بر توسعه فرهنگ مهارتی و مهارت‌های فرهنگی

آیین دانشگاه جامع
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: عزم دانشگاه جامع علمی کاربردی بر توسعه فرهنگ مهارتی و مهارت‌های فرهنگی است.
شنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۷

به گزارش بازارکار از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، آیین رونمایی از مجموعه آثار و مستندات فعالیت‌های فرهنگی این دانشگاه در جنگ تحمیلی سوم با حضور دکتر وحید شالچی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر محمد علی اکبری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور برگزار شد.

دکتر علی اکبری در این مراسم، با تأکید بر جایگاه استراتژیک این دانشگاه در نظام آموزش عالی کشور، اظهار داشت: این دانشگاه، نهادی پیشرو است که توسعه فرهنگ مهارتی و تحقق مهارت فرهنگی را به عنوان یکی از برنامه‌ها و تعهدات رسمی خود در نظام آموزش کشور تعریف کرده است و امروز مایه افتخار است که به نمایندگی از خانواده بزرگ ۳۰۰ هزار نفری دانشگاه جامع علمی کاربردی، شاهد به ثمر نشستن بخشی از مجاهدت‌های فرهنگی دانشجویان، مدرسان، مراکز آموزش علمی کاربردی و مجموعه دست اندرکار فعالیت‌های فرهنگی در قالب این کتاب هستیم.

وی در تبیین رویکرد این دانشگاه به مقوله فرهنگ، تصریح کرد: فعالیت‌های فرهنگی ماهیتی متمایز دارند؛ چرا که غایت کار فرهنگی نباید تنها در کمیت و تعدد برنامه‌ها خلاصه شود، کیفیت است که سبب ماندگاری آثار می‌گردد. دکتر علی اکبری تأکید کرد: هدف کار فرهنگی، عمق نفوذ این فعالیت‌ها در جان و دل مخاطبان است، کار فرهنگی، کنشی برخاسته از دل است و زبانی بر دل می‌نشیند که از باور برخاسته باشد. وی در ادامه افزود: با وجود چالش‌هایی که برخی دستگاه‌ها در حوزه فرهنگ و جذب مخاطب با آن مواجه‌اند، دانشگاه جامع علمی کاربردی با تمرکز بر اصالت، کیفیت و احترام به ذائقه مخاطب، توانسته است ضمن جلب مشارکت فعالانه مخاطبان، ارزش‌آفرینی پایداری را رقم بزند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با اشاره به کارنامه درخشان این مجموعه در کوران حوادث، خاطرنشان کرد: این دانشگاه در شرایط بحرانی، با بهره‌گیری از هوشمندی و مهارت فرهنگی، ثابت کرده است که چگونه می‌توان چالش‌ها را به فرصت‌هایی برای انسجام ملی و تقویت سرمایه‌های اجتماعی تبدیل کرد و بر همین اساس شرایط برای نقش آفرینی دانشجویان فراهم شد و تنوع توانمندی‌های آنان سبب تولید هزار اثر فاخر فرهنگی گردید که این خود حاکی از بی بدیل بودن ظرفیت و توانمندی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی است.

دکتر علی اکبری در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به مواضع راهبردی دانشگاه در برابر تهدیدات احتمالی، اظهار داشت: ما همواره قائل به صلح شرافتمندانه و عزت‌مندانه بوده‌ایم؛ اما در عین حال، آمادگی کامل خود را برای حضور در میدان عمل اعلام می‌داریم و چنانچه جنگی به این کشور و ملت تحمیل شود، دانشگاه جامع علمی کاربردی با تکیه بر کارنامه مهارتی و ظرفیت‌های میدانی خود غافلگیر نخواهد شد؛ چرا که تجربه زیسته ما در بحران‌های گذشته، گواه توانمندی ما در تجمیع ظرفیت‌ها برای صیانت از امنیت و کیان دانشگاه و کشور است.

وی در پایان خطاب به معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: سابقه تعاملات و حمایت‌های جنابعالی در مدیریت بحران‌های پیشین، نشان از حسن نظر و درک عمیق شما از توانمندی‌های این دانشگاه دارد. ما در دانشگاه جامع علمی کاربردی، هنرِ تبدیل تهدید به فرصت را آموخته‌ایم و مجموعه وزارت علوم می‌تواند در تمامی شرایط، اعم از عادی و بحرانی، بر ظرفیت‌های ارزشمند، تخصص‌محور و شبکه گسترده این دانشگاه حساب ویژه‌ای باز کند چرا که در این دانشگاه مجموعه دانشجویی فعالان فرهنگی، بسیج دانشجویی، اساتید و کارکنان، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مدرسان توانمند، مراکز علمی کاربردی و روسای واحد‌های استانی در یک ترکیب هم افزا در کنار هم برای کشور و جامعه علمی انجام وظیفه می‌کنند.

گفتنی است در این نشست، ضمن ارائه گزارشی جامع از اقدامات فرهنگی دانشگاه در مراسم وداع، تشییع و تدفین رهبر شهید امت، کتابچه مستندات فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی در جنگ تحمیلی سوم توسط دکتر وحید شالچی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، رونمایی شد.

ارسال نظرات

captcha