بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۸۰۷۶۳

سربازان ماهر وام می‌گیرند

سربازی
معاون وظیفه عمومی البرز از اعطاء تسهیلات اشتغالزایی به سربازان ماهر منقضی خدمت نیرو‌های مسلح خبر داد.
سه‌شنبه ۱۰ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۱

به گزارش بازارکار به نقل از پلیس البرز در روز سه‌شنبه ۱۰ شهریور، سرهنگ محمد خدامی گفت: در راستای اجرای سیاست‌های اشتغال‌زایی، سربازان ماهر منقضی خدمت در نیرو‌های مسلح که از اول مهر ماه سال ۱۴۰۰ تا پایان شهریور ماه ۱۴۰۴ خدمت وظیفه عمومی خود را به اتمام رسانده و کارت پایان خدمت دریافت کرده‌اند می‌توانند با مراجعه به سامانه «سماسو» به نشانی reg.samasoo.ir/users در مرحله اول ثبت‌نام وام تسهیلات اشتغالزایی سربازان ماهر شرکت و درخواست خود را ثبت کنند.

وی افزود: این تسهیلات صرفا به سربازان ماهر منقضی خدمتی تعلق می‌گیرد که مستندات مربوط به مهارت خود را در سامانه مذکور بارگذاری کرده و در زمان تعیین شده نسبت به ثبت درخواست اقدام کنند.

سرهنگ خدامی ادامه داد: اولویت واگذاری تسهیلات مذکور با افراد برتر مسابقات، سربازان متاهل و افرادی است که در بازه تعیین شده زودتر نسبت به ثبت‌نام و تکمیل مدارک اقدام کنند.

معاون وظیفه عمومی البرز در پایان گفت: مشمولان و خانواده‌های آنان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان وظیفه عمومی فراجا به نشانی vazifeh.police.ir یا کانال سازمان در پیام‌رسان‌های داخلی (سروش، ایتا و روبیکا) به نشانی @khabaresarbazi از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.

ارسال نظرات

captcha