حضرت محمد (ص): فاطمه پاره تن من است ، هرکه او را بیازارد مرا آزرده خاطر کرده است و هرکه اورا شاد کند ،‌مرا نیز خوشحال کرده است .شهادت حضرت فاطمه (س) تسلیت باد.

      
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۸۳۳۶۲
با حکم رئیس جهاددانشگاهی؛

سرپرست سازمان نوآوری‌های دانشجویان ایران (ایسیدو) منصوب شد

احمدی سرپرست سازمان نوآوری‌های دانشجویان ایران(ایسیدو)
دکتر ثریا احمدی با حفظ سمت از سوی رئیس جهاددانشگاهی، به عنوان «سرپرست سازمان نوآوری‌های دانشجویان ایران (ایسیدو)» این نهاد منصوب شد.
سه‌شنبه ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۰۹:۳۳

به گزارش بازارکار از روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر علی منتظری رئیس این نهاد، با صدور حکمی دکتر ثریا احمدی مدیرکل دفتر مطالعات فرهنگی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی را با حفظ سمت، به عنوان «سرپرست سازمان نوآوری‌های دانشجویان ایران (ایسیدو)» این نهاد منصوب کرد.

در این حکم آمده است:

امید است با یاری خداوند سبحان و همکاری و همدلی همه‌ی جهادگران عزیز به‌خصوص جهادگران آن سازمان در انجام وظایف محوله موفق و مؤید باشید.

گفتنی است؛ دکتر ثریا احمدی که پیش از این مسئولیت راه‌اندازی سازمان نوآوری‌های دانشجویان ایران (ایسیدو) را بر عهده داشت، با مدرک دکترای علوم ارتباطات اجتماعی و تالیف ۵ کتاب و انتشار بالغ بر ۳۷ مقاله علمی، استادیار پژوهش جهاددانشگاهی است.

برچسب ها:

ارسال نظرات

captcha