بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۸۰۹۴۰

دکتر غفوریان در دومین روز پنجاهمین گردهمایی سراسری معاونان آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی: نیاز به تحول در حوزه آموزش یکی از اصلی‌ترین نیازهای جهاددانشگاهی است

دکتر غفوریان در دومین روز پنجاهمین گردهمایی سراسری معاونان آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی: نیاز به تحول در حوزه آموزش یکی از اصلی‌ترین نیازهای جهاددانشگاهی است
پنجشنبه ۰۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۰

معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی تحول را یکی از اصلی‌ترین نیازهای امروز دانست و گفت: توفیق جهاددانشگاهی و حوزه معاونت آموزشی پرداختن به ماموریت‌های اصلی آن خواهد بود.

به گزارش بازارکار، محمد محسن غفوریان در دومین روز پنجاهمین گردهمایی سراسری معاونان آموزش و کارآفرینی واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی، بیان کرد: در دوره جدید فعالیت جهاددانشگاهی این جمع بندی وجود دارد که نیاز به تحول یکی از اصلی‌ترین نیازهای ماست که اگرچه همیشه موضوعیت داشته، اما امروز بیش از هر زمانی اهمیت دارد. وی با بیان اینکه رویکردهای مختلفی به این کار تحولی می‌توان داشت، گفت: اما جهاددانشگاهی ماهیت و ریشه‌هایی دارد که به زمینه‌های اصلی پیدایش آن برمی گردد و آن چیزی نیست غیر از انقلاب اسلامی و انقلاب فرهنگی. معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی افزود: به تعبیر دکتر شریعتی گاهی بازگشت به خویشتن از ضروری‌ترین رویکردها و برنامه‌هاست. برای جهاددانشگاهی و حوزه معاونت آموزشی هم اگر توفیقی متصور باشد اتفاقی نخواهد افتاد مگر با بازگشت به خویشتن و پرداختن به ماموریت‌های اصلی. وی با بیان اینکه در حوزه معاونت آموزشی باید مزیتی نسبت به سایر واحدهای آموزشی داشته باشیم، گفت: ماموریت ما فقط مهارت آموزی نیست و ماموریت دیگر تربیت انسان‌های متعهد و خلاق است که ویژگی‌هایی غیر از افزایش دانش و بینش طلب می‌کند. غفوریان با تاکید بر اینکه کارهایی از جنس کار فرهنگی و پرورشی هم باید به کارهای آموزشی جهاددانشگاهی اضافه شود، گفت: امیدوارم در این دوره برای تبدیل این ایده به برنامه تلاش کنیم. وی با اشاره به اینکه به نظر می‌رسد در سال‌های گذشته خلایی در حوزه ستادی داشتیم و آن اینکه درگیر کار اجرایی بودیم و کمتر به خلاقیت و پیشتازی که از جهاد انتظار می‌رفت پرداختیم، خاطرنشان کرد: به‌عنوان یکی از اولویت‌ها جمعی از افراد باتجربه و علاقه‌مند برای نقد خلاق و نوآوری را گردهم خواهیم آورد و همه ایده‌های خوب را تبدیل به برنامه خواهیم کرد و کارها را با کیفیت بهتر پیش خواهیم برد.
دکتر محمد محسن غفوریان معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی در پیامی به این گردهمایی، نیاز به تحول را یکی از اصلی ترین نیازها در دوره جدید فعالیت جهاددانشگاهی برشمرد که اگرچه همیشه موضوعیت داشته، اما امروز بیش از هر زمانی اهمیت دارد. وی با بیان اینکه رویکردهای مختلفی به این کار تحولی می توان داشت، گفت: اما جهاددانشگاهی ماهیت و ریشه‌هایی دارد که به زمینه های اصلی پیدایش آن برمی گردد و آن چیزی نیست غیر از انقلاب اسلامی و انقلاب فرهنگی. معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی افزود: به تعبیر دکتر شریعتی گاهی بازگشت به خویشتن از ضروری ترین رویکردها و برنامه هاست. برای جهاددانشگاهی و حوزه معاونت آموزشی هم اگر توفیقی متصور باشد اتفاقی نخواهد افتاد مگر با بازگشت به خویشتن و پرداختن به ماموریت‌های اصلی. احمد عبدی پور مدیرکل برنامه ریزی و توسعه آموزش جهاددانشگاهی نیز با ارائه گزارشی از وضعیت فراگیران و دوره‌های آموزشی برگزار شده در سال ۱۴۰۱، برنامه‌های آینده این اداره کل و ظرفیت‌های مرکز آزمون را اعلام کرد. ارائه برنامه‌های آینده اداره کل مدیریت پروژه‌های آموزشی و کارآفرینی و بیان ظرفیت‌های کانون ارزیابی و‌ توسعه شایستگی مدیران از دیگر برنامه‌های روز دوم این گردهمایی بود.
دومین روز گردهمایی معاونان آموزش و کارآفرینی واحد‌های سازمانی جهاددانشگاهی با برگزاری کارگاه آموزشی پیرامون مهارت ایده یابی آغاز شد و با سخنرانی معاون آموزش و کارآفرینی، سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان، مدیرکل برنامه ریزی و توسعه آموزش جهاددانشگاهی و معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی واحد اصفهان به پایان رسید.
به گزارش بازارکار، دومین روز گردهمایی معاونان آموزش و کارآفرینی واحد‌های سازمانی جهاددانشگاهی صبح امروز (پنجشنبه، ۸ تیرماه) در هتل عباسی اصفهان آغاز به کار کرد. نخستین برنامه این گردهمایی برگزاری کارگاه آموزشی با تدریس سید محمد رجایی رامشه، دکترای مهندسی ذهن بود. دکتر رجایی رامشه در این کارگاه پیرامون مهارت ایده یابی، عملیاتی کردن ایده هایی که به بهبود کار کمک می‌کند و استفاده از فرصت‌ها و ظرفیت های جهاددانشگاهی سخنرانی و تاکید کرد: مثل رودخانه‌ای که مدام پیچ و خم می خورد ولی در نهایت به مقصد می‌رسد، ما هم مدام باید در مسیر حرکت به سمت هدف باشیم. دکتر مسعود ابراهیمی سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان نیز با اعلام اینکه فعالیت های زیرساختی خوبی در حوزه تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان در جهاددانشگاهی در حال شکل گیری است که امیدواریم تداوم داشته باشد، گفت: در همین مدت اخیر ۳۰ میلیارد تومان جذب منابع مالی داشته‌ایم و اگر بتوانیم همین مسیر را با سرعت بیشتر طی و به عنوان یک مطالبه عمومی در جهاددانشگاهی مطرح کنیم قطعا مثمر ثمر خواهد بود.
در خاتمه این گردهمایی دکتر مهدی ژیانپور رئیس جهاددانشگاهی واحد اصفهان گفت: ما در جهاد دانشگاهی واحد اصفهان تغییر نسلی داشتیم و امروز یک مجموعه صد نفری جوان کنار هم هستیم که همه جهاد را دوست داریم و با اشتیاق حرکت می کنیم. وی با تاکید بر اینکه ما مدیران باید تسهیل‌گر خلاقیت و اشتیاق نیروها باشیم، خاطرنشان کرد: همه موفقیت‌ها حاصل کار جمعی است و هیچکسی حق مصادره به مطلوب ندارد. در این گردهمایی همچنین افسون‌ نیازبخش معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی واحد اصفهان گزارشی مقایسه ای از وضعیت مراکز، تعداد فراگیران و گردش مالی این واحد از سال ۹۷ تاکنون ارائه کرد و گفت: چابکی، برنامه ریزی مشارکتی، رصد فرصت ها و تقویت مزیت‌های رقابتی، انعطاف پذیری در تخصیص منابع، بازدهی گرایی، یادگیری و انتقال تجربه را از جمله ارزش های اساسی معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی واحد اصفهان برشمرد. گفتنی است، پایان بخش گردهمایی دو روزه معاونان آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی در اصفهان، بازدید برخی از مدیران واحد‌های سازمانی از مرکز آموزشی جهاددانشگاهی واحد اصفهان بود.

ارسال نظرات

captcha