السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۰۹۸۸
فرماندار ساری:

هفته دولت ۶ هزار میلیارد ریال طرح در ساری کلنگ زنی و یا به بهره برداری می‌رسد.

فرماندار ساری با اشاره به برگزاری آیین هفته دولت از کلنگ زنی و بهره برداری طرح‌های عمرانی و خدمات در این شهرستان گفت که میزان اعتبار صرف شده برای اجرای این طرح‌ها ۶ هزار میلیارد ریال است.
دوشنبه ۰۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۰

به گزارش بازارکار به نقل از ایرنا، محمد علی نوبخت افزود: با صرف این میزان اعتبار ۲۳۰ طرح در هفته دولت در شهرستان ساری افتتاح و کلنگ زنی خواهد شد تا مردم از خدمات این طرح‌ها بهره‌مند شوند.

وی ادامه داد: برای اجرای سیاست‌های دولت خدمتگزار چهاردهم و تحقق کلیدواژه‌های عدالت و انصاف در بستر قانون و در راستای وفاق ملی برای توسعه، آبادانی و بالندگی مرکز استان حرکت خواهیم کرد.

فرماندار ساری با بیان اینکه سیاست‌های دولت خدمتگزار چهاردهم در حوزه‌های تولیدی و اقتصادی در جهت افزایش تولید و اشتغال در حوزه توسعه کشت گلخانه‌ای است افزود: همانگونه که رهبری معظم انقلاب اسلامی چراغ راه اقدامات تحولی دولت چهاردهم را بیانات متعدد روشن و هموار کردند، ما نیز وظیفه داریم در جهت تحقق منویات ایشان و سربلندی دولت بیش از پیش کوشا باشیم.

وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر ادامه داد: شهیدان رجایی و باهنر، دولتمردانی مومن، مجاهد، متعهد، مردم دار و سختکوشی بودند که در جهت اعتلای نهضت عاشورایی از جان شیرین خود گذشتند.

ارسال نظرات