شهادت حضرت جوادالائمه، امام محمد تقی(ع) تسلیت باد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۰۳۶۸
معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران:
معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در حال حاضر، ۱۰۵ خدمت بنیاد به‌صورت الکترونیکی به جامعه ایثارگران ارائه می‌شود و پروژه زیرساخت ابراختصاصی مرکز داده و خدمات امنیت سایبری بنیاد موجب خواهد شد که خدماتی به‌صورت هوشمند و برخط در دسترس ایثارگران قرار گیرد.
سه‌شنبه ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۴۴

به گزارش ایسنا، ملک محمد نجفی در آئین آغاز بهره‌برداری از پروژه زیرساخت ابر اختصاصی مرکز داده و خدمامعاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در حال حاضر، ۱۰۵ خدمت بنیاد به‌صورت الکترونیکی به جامعه ایثارگران ارائه می‌شود و پروژه زیرساخت ابراختصاصی مرکز داده و خدمات امنیت سایبری بنیاد موجب خواهد شد که خدماتی به‌صورت هوشمند و برخط در دسترس ایثارگران قرار گیرد.
ملک محمد نجفی در آئین آغاز بهره‌برداری از پروژه زیرساخت ابر اختصاصی مرکز داده و خدمات امنیتت امنیت سایبری بنیاد شهید و امور ایثارگران  با مشارکت سازمان فناوری، اطلاعات ایران، شرکت مخابرات ایران که امروز دوشنبه ۵ خردادماه در سالن اجتماعات بنیاد برگزار شد، با اشاره به اقدامات صورت‌گرفته در حوزه هوشمندسازی خدمات، گفت: با همراهی ریاست سازمان و تلاش‌های انجام‌شده در کمیته امنیت بنیاد، در راستای تحقق دولت الکترونیک و هوشمندسازی خدمات، اقدامات مؤثری انجام شده است.
نجفی با بیان اینکه این اقدامات در راستای تسریع در ارائه خدمات به جامعه معزز ایثارگران و بهینه‌سازی این خدمات انجام شده، افزود:  در راستای اجرای ماده ۱۰۷ قانون برنامه هفتم توسعه، بنیاد شهید و امور ایثارگران جزو نخستین دستگاه‌هایی است که مرکز داده خود را به زیرساخت یکپارچه ابری متصل کرده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران  گفت: در حال حاضر، ۱۰۵ خدمت بنیاد  به‌صورت الکترونیکی به جامعه ایثارگران ارائه می‌شود، و این پروژه موجب خواهد شد خدماتی همچون بیمه تکمیلی، ثبت‌نام در کنکور، تخفیف سفرهای زیارتی و آزمون‌های استخدامی به‌صورت هوشمند و برخط در دسترس این عزیزان قرار گیرد.

نجفی خاطرنشان‌کرد: تاکنون داده‌های بیش از ۴۰ سامانه به مرکز داده یکپارچه منتقل شده و این روند در حال تکمیل است. همچنین برخی خدمات از جمله بیمه تکمیلی، ثبت‌نام سراسری و خدمات درمانی اکنون به‌صورت هوشمند از طریق زیرساخت‌های سازمان‌های مرتبط در حال ارائه است.
 

برچسب ها:

ارسال نظرات