السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۰۳۶۸
معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران:

۱۰۵ خدمت بنیاد شهید به‌صورت الکترونیکی به جامعه ایثارگران ارائه می‌شود

معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در حال حاضر، ۱۰۵ خدمت بنیاد به‌صورت الکترونیکی به جامعه ایثارگران ارائه می‌شود و پروژه زیرساخت ابراختصاصی مرکز داده و خدمات امنیت سایبری بنیاد موجب خواهد شد که خدماتی به‌صورت هوشمند و برخط در دسترس ایثارگران قرار گیرد.
سه‌شنبه ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۴۴

به گزارش ایسنا، ملک محمد نجفی در آئین آغاز بهره‌برداری از پروژه زیرساخت ابر اختصاصی مرکز داده و خدمامعاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در حال حاضر، ۱۰۵ خدمت بنیاد به‌صورت الکترونیکی به جامعه ایثارگران ارائه می‌شود و پروژه زیرساخت ابراختصاصی مرکز داده و خدمات امنیت سایبری بنیاد موجب خواهد شد که خدماتی به‌صورت هوشمند و برخط در دسترس ایثارگران قرار گیرد.
ملک محمد نجفی در آئین آغاز بهره‌برداری از پروژه زیرساخت ابر اختصاصی مرکز داده و خدمات امنیتت امنیت سایبری بنیاد شهید و امور ایثارگران  با مشارکت سازمان فناوری، اطلاعات ایران، شرکت مخابرات ایران که امروز دوشنبه ۵ خردادماه در سالن اجتماعات بنیاد برگزار شد، با اشاره به اقدامات صورت‌گرفته در حوزه هوشمندسازی خدمات، گفت: با همراهی ریاست سازمان و تلاش‌های انجام‌شده در کمیته امنیت بنیاد، در راستای تحقق دولت الکترونیک و هوشمندسازی خدمات، اقدامات مؤثری انجام شده است.
نجفی با بیان اینکه این اقدامات در راستای تسریع در ارائه خدمات به جامعه معزز ایثارگران و بهینه‌سازی این خدمات انجام شده، افزود:  در راستای اجرای ماده ۱۰۷ قانون برنامه هفتم توسعه، بنیاد شهید و امور ایثارگران جزو نخستین دستگاه‌هایی است که مرکز داده خود را به زیرساخت یکپارچه ابری متصل کرده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران  گفت: در حال حاضر، ۱۰۵ خدمت بنیاد  به‌صورت الکترونیکی به جامعه ایثارگران ارائه می‌شود، و این پروژه موجب خواهد شد خدماتی همچون بیمه تکمیلی، ثبت‌نام در کنکور، تخفیف سفرهای زیارتی و آزمون‌های استخدامی به‌صورت هوشمند و برخط در دسترس این عزیزان قرار گیرد.

نجفی خاطرنشان‌کرد: تاکنون داده‌های بیش از ۴۰ سامانه به مرکز داده یکپارچه منتقل شده و این روند در حال تکمیل است. همچنین برخی خدمات از جمله بیمه تکمیلی، ثبت‌نام سراسری و خدمات درمانی اکنون به‌صورت هوشمند از طریق زیرساخت‌های سازمان‌های مرتبط در حال ارائه است.
 

برچسب ها:

ارسال نظرات