السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۵۳۳۴۴
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران عنوان کرد:

استقرار 780 واحد دانش‌بنیان تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور/ حمایت از دانش‌بنیان‌شدن 1123 واحد صنعتی

معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، گفت: در حال حاضر780 واحد دانش‌بنیان تولیدی در شهرکها و نواحی صنعتی کشور مستقر هستند و 420 طرح نیز در مراحل مختلف ساخت و ساز قرار دارند.
سه‌شنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۳

به گزارش بازارار از روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، طهمرث لاهوتی با بیان این مطلب، افزود: از ابتدای سال 1402 نیز تاکنون 50 طرح صنعتی دانش بنیان در شهرک‌ها و نواحی صنعتی مستقر شده اند و قرارداد واگذاری عرصه به 50 شرکت دانش‌بنیان با تسهیلات ویژه مصوب هیأت مدیره سازمان منعقد شده است.
وی، اضافه کرد: 2869 واحد صنعتی مستعد دانش بنیان شدن در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور شناسایی شده است و به دانش بنیان شدن 1123  واحد صنعتی کمک کرده ایم.
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، ادامه داد: طی شش ماهه اول امسال نیز 179 واحد صنعتی مستعد دانش بنیان در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور شناسایی شده که به دانش بنیان شدن 91 واحد کمک شده است.
لاهوتی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: در راستای حمایت از توسعه فعالیت‌های فناورانه وزارت صمت و فرهنگ سازی برای ترغیب به افزایش سرمایه گذاری در این صنایع ، برگزاری رویدادهایی تحت عنوان رویدادهای ملی صنعت دانش بنیان در سر فصل برنامه ها قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون سه رویداد برگزار شده که رویداد سوم نیز با محوریت این سازمان با هدف صیانت از صنایع کوچک دانش بنیان و توسعه زیست بوم فناوری  در 7 دی ماه برگزار شد.
معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: در این رویداد توافق نامه‌هایی میان شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای صنعتی نیازمند توسعه فناوری و همچنین شرکت‌های دانش بنیان و شرکت‌های خدماتی شهرک‌های صنعتی در راستای مدیریت مصرف انرژی، منعقد شد.

ارسال نظرات