تازه ها
بدهی 219میلیارد تومانی مشترکان گیلان برای مصرف برق
به گزارش بازارکار، محمدتقی مهدی زاده در جمع خبرنگاران به با اشاره به اجرای طرح مهم کاهش تلفات شبکه در استان اظهار کرد: با مجموعه اقدامات فنی و تخصصی صورت پذیرفته و با پایش دقیق انجام شده، تلفات شبکه در سال 1401 به رقم 10.88 و در سال 1402 به رقم 10.09 در کل استان کاهش یافته است.
وی با اشاره طرح دولت الکترونیک و توسعه خدمات غیرحضوری گفت: در سال 1402 بیش از 15 میلیون و 780 هزار مورد خدمت به صورت غیرحضوری از طریق اپلیکشین برق من ارائه شد که میانگین خدمت غیرحضوری نسبت به کل خدمات را بیش از 99 درصد نشان می دهد و نشان دهنده بسط این نوع خدمت رسانی در سطح شرکت توزیع برق گیلان است.
وی اضافه کرد: در بازه زمانی مذکور قریب به 70 هزار مشترک جدید به مشترکان قبلی این شرکت افزوده شدند.
مهدی زاده تصریح کرد : درحال حاضر میزان بدهی مشترکین به شرکت توزیع برق گیلان بیش از 219 میلیارد تومان است .
مدیرعامل توزیع برق گیلان گفت: وصول مبلغ بدهی بخش های مختلف مشترکین به شرکت، تاثیر چشمگیر و بسزایی در خدمت رسانی مطلوب تر و با کیفیت بهتر به مردم شریف استان خواهد داشت .
ارسال نظرات