بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۵۷۳۰۳

بدهی ۴۳۰ میلیارد تومانی مشترکان برق در گیلان

بدهی ۴۳۰ میلیارد تومانی مشترکان برق در گیلان
مدیرعامل شرکت توزیع برق گیلان از بدهی حدود ۴۳۰ میلیارد تومانی مشترکین برق استان خبر داد و گفت: هرگونه تاخیر در پرداخت بهای برق مصرفی، شرکت را با محدودیت در خدمات‌رسانی به مشترکان مواجه می‌کند.
شنبه ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۶

به گزارش بازارکار، مسعود صادقی با اشاره به طرح استقلال مالی شرکت های توزیع برق که از سوی وزارت نیرو و شرکت توانیر خاطرنشان کرد: از ابتدای سال 1403 و با اجرای طرح مذکور در سطح کشور، شرکت های توزیع اعتبارات خود را از محل فروش انرژی به مشترکین دریافت می کنند.
صادقی افزود: باتوجه به نحوه اجرای این طرح شرکت های توزیع برق ملزم به دریافت بهای برق فروخته شده خود از مشترکان بصورت جاری هستند تا پس از پایش، معادل آن اعتبار و بودجه هفتگی جهت اجرای پروژه ها و طرح های خود در کنار هزینه های جاری دریافت می کنند.
وی تصریح کرد: درحال حاضر مشترکین در کل استان و در تعرفه‌های مختلف بالغ بر 430 میلیارد تومان در قالب بهای برق مصرفی به توزیع برق گیلان بدهکارند که وصول این مبلغ تاثیر چشمگیر و بسزایی در تسریع پروژه‌های این شرکت و تامین برق پایدار دارد.
مدیرعامل توزیع برق گیلان گفت: بیشترین بخش این مبلغ ( 33 درصد) مربوط به مشترکین تعرفه تولید (صنعت و معدن) و بعد آز آن مشترکین خانگی (23.7 درصد) است.
صادقی تاکید کرد: ارائه خدمات مطلوب به مردم منوط به پرداخت به موقع صورتحساب بهای برق مصرفی توسط مشترکان است و هرگونه تاخیر در این موضوع شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان را با محدودیت در خدمات‌رسانی به مشترکان مواجه می‌کند.

 

 

ارسال نظرات