نشست تخصصی فرصت های اشتغال و کارآفرینی در صنعت ورزش با حضور شش نفر از دست اندرکاران صنعت ورزش از ساعت 16 الی 18 روز شنبه یازدهم مهر 1405 در تهران برگزار می شود علاقه مندان برای حضور دراین نشست با تلفن 09395215360 تماس حاصل نمایند.

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۵۸۱۸۶

معاون وزیر علوم: المپیاد فناورانه، دانشجویان را به ورزش جذب می‌کند

معاون وزیر علوم: المپیاد فناورانه، دانشجویان را به ورزش جذب می‌کند
مشهد- ایرنا- معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: اگر ورزش‌های قهرمانی و همگانی نتوانسته است همه دانشجویان را پوشش دهد، تلاش کردیم با پایه‌گذاری ورزش‌های فناورانه، این قشر را به سوی فعالیت ورزشی ترغیب کنیم.
پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۴

هاشم داداش‌پور امروز پنجشنبه در حاشیه پنجاه و چهارمین نشست مدیران تربیت بدنی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور در مشهد، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: باید تنوع در حوزه های مختلف ورزشی برای جذب سلایق مختلف دانشجویی ایجاد شود تا همه دانشجویان در کنار استفاده از فضای مفرح ورزشی، به توسعه و تعمیق ورزش نیز بپردازند.

وی با اشاره به اینکه امسال برای نخستین بار المپیاد ورزش های فناورانه در کشور ایجاد شد تا بین ورزش و فناوری پیوند برقرار کند، ادامه داد: با توجه به اینکه ورزش از فناوری های بسیاری استفاده می کند ولی متاسفانه فناوری در سطح ملی به خوبی در ورزش رسوخ نداشته است و باید تعمیق، توسعه و خلاقیت در حوزه ورزش به قدری بالا برود که فناوری بتواند در حوزه ورزش کشور نیز حضور پررنگی پیدا کند.

معاون وزیر علوم اظهار کرد: در سطح دنیا، بسیاری از فعالیت های خلاقانه مانند ورزش های فیجیتال، دیجیتال و ورزش های روباتیک و الکترونیک با هم پیوند خورده است.

او با اشاره به اینکه اکنون هوش مصنوعی در زندگی ما وارد شده است و باید بتوانیم از آن در حوزه ورزش بهره بگیریم، گفت: هوش مصنوعی به عنوان یکی از بخش های جذاب در حوره ورزش و روباتیک، مورد توجه قرار گرفته است که امیدواریم همه علاقه مندان به ورزش و فناوری بتوانند به این موضوع ورود کنند.

داداش پور در خصوص دیگر برنامه های وزارتخانه در حوزه ورزش دانشجویی، بیان کرد: اصل ورزش در سطح دانشگاهی و غیردانشگاهی بر پایه نشاط و امیدآفرینی است و اگر این نقش ایفا نشود، ورزشی هم شکل نمی گیرد و بر همین اساس سعی شده است تا المپیاد ورزش های سنتی، قهرمانی و همگانی توسعه بیشتری پیدا کند.

وی ادامه داد: توجه و تاکید بر ورزش های بومی از دیگر برنامه های در دست اقدام است و برای اولین بار المپیاد ورزش های بومی محلی در سطح ملی برگزار می شود تا بخش دیگری از دانشجویان نیز زیر پوشش ورزش قرار گیرند.

معاون وزیر علوم اظهار کرد: راه اندازی و برگزاری لیگ های دانشگاهی، که سابقه ای در دانشگاه‌های کشور نداشت، نیز مورد توجه قرار گرفته است و با این رویکرد سال گذشته این لیگ در سه رشته برگزار شد و امسال تعداد رشته های ورزشی این لیگ به هفت رشته رسیده است.

او گفت: تمام تلاش ما بر این است که تیم ملی دانشجویی برخاسته از لیگ های دانشگاهی باشد و با راه اندازی آن ورزش دانشگاهی نیز در کشور نهادینه شود.

پنجاه و چهارمین نشست مدیران تربیت بدنی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور به یاد شهدای خدمت با هدف ارائه گزارش عملکرد سال گذشته و تبیین سیاست‌ها و برنامه‌های سال۱۴۰۳در خصوص توسعه ورزش دانشگاهی و بررسی وضعیت برنامه عملیاتی و شورای ورزش دانشگاه ها، هم‌اندیشی در خصوص توسعه ورزش همگانی، بررسی وضعیت برگزاری جشنواره‌های ورزشی، واحدهای ورزش دانشگاهی و ورزش کارکنان به مدت ۲ روز به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد در حال برگزاری است.

ارسال نظرات

captcha