السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۶۳۱۸
موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی

تولید ۳ میلیارد دز واکسن دامپزشکی توسط موسسه رازی

معاون تحقیق و تولید فرآورده‌های بیولوژیک موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، از تولید دو میلیارد و ۷۴۰ میلیون دز انواع واکسن های طیور و ۱۸۲ میلیون دز انواع واکسن های دام در پایان ۹ ماهه امسال، در این مجموعه خبر داد.
دوشنبه ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۶

به گزارش خبرنگار بازارکار البرز به نقل از خبرگزاری ایسنا/البرز؛ معاون تحقیق و تولید فرآورده‌های بیولوژیک موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، از تولید دو میلیارد و ۷۴۰ میلیون دز انواع واکسن های طیور و ۱۸۲ میلیون دز انواع واکسن های دام در پایان ۹ ماهه امسال، در این مجموعه خبر داد.

محمدحسین فلاح مهرآبادی با اشاره به تعهد این موسسه مبنی بر تولید چهار میلیارد و ۱۵۰ میلیون دز انواع واکسن و فراورده‌های بیولوژیک گفت: در خصوص واکسن های زنده طیور در مجموع تعهد سال جاری حدود ۳ میلیارد دز بوده و تا پایان آذرماه یک میلیارد و ۸۴۰ میلیون دز ( بیش از ۶۰ درصد تعهد سال جاری) تولید و بخش عمده تحویل شده است.

وی افزود: در مورد واکسن های دوگانه و سایر واکسن های غیر فعال طیور از جمله نیوکاسل، آنفلوانزای H۹N۲، ORT و پاستورلوز نیز مجموع تعهد ۹۰۰ میلیون دز بوده و تاکنون ۴۳۰ میلیون دز ( ۵۰ درصد تعهد) انواع فراورده های غیر فعال طیور تولید و تحویل شد.

معاون تولید و تحقیق فراورده‌های بیولوژیک موسسه رازی، میزان تعهد تولید واکسن های بهادار دامی در این موسسه که به صورت آزاد به فروش می رسد را ۱۱۵ میلیون دز اعلام و اضافه کرد: تا پایان آذر ماه حدود ۷۷ میلیون دز (حدود ۷۰ درصد) تعهدات سال جاری شامل واکسن های آنتروتوکسمی، قانقاریا، شاربن علامتی، آگالاکسی، پاستورلوز گاوی و تیلریوز تولید و بخش عمده تحویل شده است.

به گفته فلاح مهرآبادی، واکسن های غیر بهادار دامی که تحویل سازمان دامپزشکی می شود نیز مجموع تعهدات امسال ۱۲۶ میلیون دز بوده و تاکنون ۱۰۵ میلیون دز ( ۸۴ درصد تعهد) انواع فراورده شامل شاربن، بروسلوز گاوی، بروسلوز گوسفندی، تب برفکی گاوی، آبله گوسفندی، آبله زنده بزی و آبله کشته بزی، واکسن طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR)، توبرکولین گاوی و مرغی و مالئین، آنتی ژن رز بنگال و رینگ تست، تولید و بخش عمده این تولیدات تحویل سازمان دامپزشکی شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی موسسه رازی، وی یادآور شد: در بخش فراورده های پزشکی نیز، امسال ۱۸ میلیون  دز تعهد تولید داریم که تا پایان آذ

برچسب ها:

ارسال نظرات