بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۹۰۹۰
دبیر اتحادیه صنف فروشندگان و سازندگان طلا، جواهر، نقره و سکه تهران:
دبیر اتحادیه صنف فروشندگان و سازندگان طلا، جواهر، نقره و سکه تهران در گفتگو با بازارکار گفت: . در سال های گذشته متاسفانه در داخل کشور رویکردها بر تولید متمرکز نبود و چون از تولید دور شدیم قلب تپنده کشور را از کار انداختیم.
چهارشنبه ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۶

به گزارش خبرنگار بازارکار، عباداله محمد ولی دبیر اتحادیه صنف فروشندگان و سازندگان طلا، جواهر، نقره و سکه تهران با اشاره نوسانات ایجادشده در بازار طلا و جواهر و تاثیر مذاکرات روی آن اظهار کرد: امیدواریم با همکاری دو طرف مذاکره گشایشی حاصل شود.‌در سال‌های گذشته به دلیل فشار اقتصادی موجود و شرایط تحریم‌ها بازار صنف ما نیز تحت تاثیر قرار گرفته بود. متاسفانه در داخل کشور هم رویکردها بر تولید متمرکز نبود و چون از تولید دور شدیم قلب تپنده کشور را از کار انداختیم. ما اگر پنجاه درصد منابع خود را تبدیل به محصول میکردیم هیچگاه شرایط بدی پیدا نمیکردیم و می‌توانستیم به طور مستمر نیز با دنیا تعامل داشته باشیم.
محمد ولی ادامه داد: خوشبختانه سمن‌ها، شرکت‌های خصوصی و دیگر فعالان مردمی برای تحقق اهداف تولید تلاش زیادی میکنند. دولت و حکمرانی نیز باید همراستا و همسو با این هدف برای گشایش اقتصادی تلاش کنند و امیدوارم که در صورتی که کارشکتی خاصی انجام نشود این صحبت‌ها منجر به نتایج خوبی شود‌. وقتی ثبات اقتصادی ایجاد شود، هم فروشنده خوب تصمیم می‌گیرد و هم خریدار حرکات خوبی انجام می‌دهد. تثبیت اقتصاد بهترین اتفاقی است که می‌تواند برای کشور رخ دهد.
دبیر اتحادیه صنف فروشندگان و سازندگان طلا، جواهر، نقره و سکه تهران با بیش از ۵۳ سال سابقه در صنعت طلا و جواهر، اشاره کرد که این صنعت برای کشور مزیت‌های نهفته بسیاری دارد و معتقد است آنچنان از ظرفیت‌های آن در ایران استفاده نشده است.
 
او در ادامه عنوان کرد که باید هر چه بیش‌تر به این حوزه وارد شد و از آن و دستاوردهای آن حمایت لازم را به عمل آورد.
محمد ولی در حاشیه هشتمین همایش انجمن منابع انسانی بر حفظ و صیانت از نیروی کار داخلی و متخصص تاکید کرد.

خبرنگار: امیر علی بینام

ارسال نظرات