السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۱۰۰۸

اشتغال ۲هزار و ۶۰۰ نفر در آذربایجان شرقی با راه اندازی ۵۰ کارخانه

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی، از راه‌اندازی ۵۰ کارخانه جدید در سالجاری خبر داد و گفت: امسال با راه اندازی این کارخانجات جدید برای ۲هزار و ۶۰۰ نفر اشتغال ایجاد شده است.
سه‌شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۳

اشتغال ۲هزار و ۶۰۰ نفر در آذربایجان شرقی با راه اندازی ۵۰ کارخانه

به گزارش بازار کار، آرش نگهبانی،  معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی روز سه شنبه، 27 خردادماه، از راه‌اندازی ۵۰ کارخانه جدید در سالجاری خبر داد و گفت: امسال با راه اندازی این کارخانجات جدید برای ۲هزار و ۶۰۰ نفر اشتغال ایجاد شده است.

وی اظهار کرد: حجم سرمایه گذاری صورت گرفته در این واحدهای تولیدی صنعتی، ۲۵ هزار میلیارد ریال است که با راه اندازی آنها، برای ۶۰۰ نفر اشتغال مستقیم و برای ۲ هزار نفر نیز اشتغال غیرمستقیم ایجاد شد.

وی ادامه داد: عمده این واحدها در زمینه و حوزه تولید لاستیک، پلاستیک، ساخت ماشین آلات و تجهیزات، صنایع سلولزی و کانی غیرفلزی فعالیت دارند.

نگهبانی افزود: این واحدهای تولیدی صنعتی در شهرستان های تبریز، اذرشهر، شبستر، بستان آباد، اهر و عجب شیر راه اندازی شده اند.

 معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی بیان کرد: طبق برنامه ریزی انجام شده، تا پایان سالجاری ۵۰۰ واحد ایجادی و توسعه ای نیز در استان بهره برداری می شود که با بهره برداری از این تعداد واحد، سهم صنعت آذربایجان شرقی در اشتغالزایی و رونق اقتصادی به طور چشمگیری افزایش خواهد یافت.

وی تعداد طرح های توسعه ای استان برای بهره برداری در سالجاری را ۷۰ واحد و میزان سرمایه گذاری را ۴۰ هزار میلیارد ریال اعلام کرد.

ارسال نظرات