بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۲۸۱۶
معاون وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد

اجرای ۷۴۰۰ پروژه مدرسه سازی در کشور/ هیچ پروژه‌ای مهم‌تر از بازگشایی مدارس نیست

معاون وزیر آموزش و پرورش، با اشاره به اهمیت مشارکت مردمی در تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام آموزشی گفت: ۷۴۰۰ پروژه در کشور در حال اجراست و بیش از ۶۰ هزار گروه مردمی در قالب خیرین پای کار آمده‌اند.
سه‌شنبه ۱۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۴

به گزارش بازارکار به نقل از ایسنا مازندران، حسن خان‌محمدی امروز دوشنبه ۱۰ شهریور در آیین افتتاح هنرستان ۱۲ کلاسه عاشورا در شهرستان قائم‌شهر، اظهار کرد: اگر در روز شهادت، افتتاح پروژه‌ای انجام می‌شود، این اقدام برخاسته از مودت و ارادت به اهل بیت (ع) است. هنرستان عاشورا پس از ۸ سال انتظار، در روز شهادت امام حسن عسکری (ع) به بهره‌برداری رسید که جای تأمل دارد.

وی در ادامه با اشاره به شرایط منطقه‌ای و تهدیدات خارجی گفت: در شرایطی که رژیم کودک‌کش صهیونیستی با جنایات خود در منطقه شناخته شده، کودکان و نوجوانان ما با عزت و اقتدار به میدان آمده‌اند و با روحیه انقلابی، رژیم صهیونسیتی را تهدید می‌کنند.

نقش کلیدی تشکیل هسته‌های مردمی خیرین در اتمام پروژه‌ها

رئیس سازمان تجهیز و نوسازی کشور با تأکید بر نگاه راهبردی حاکمیت به موضوع آموزش بیان کرد: نظام حکمرانی کشور توجه ویژه‌ای به آموزش و پرورش دارد. برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌کاره، مردم باید پای کار بیایند. تشکیل هسته‌های مردمی و ایجاد ارتباط بین‌بخشی باعث می‌شود پروژه‌های ناتمام به سرانجام برسد. باید فاصله مردم با آموزش و پرورش کاهش یابد تا شاهد پیشرفت‌های بزرگ‌تر باشیم.

خان محمدی با اشاره به آمار پروژه‌ها و مشارکت خیرین گفت: در حال حاضر، ۷۴۰۰ پروژه آموزشی در کشور در حال اجراست و ۶۰ هزار گروه مردمی در قالب خیرین، مشارکت دارند. همچنین شرکت‌هایی مانند گل‌گهر سیرجان و مس رفسنجان در قالب مسئولیت‌های اجتماعی، با ساخت ۸۵۰ کلاس درس مشارکت کرده‌اند. این تجربه موفق می‌تواند در استان مازندران نیز تکرار شود.

وی گفت: حضور جدی مردم و خیرین در عرصه آموزش موجب شده حتی مالیات‌دهندگان نیز تمایل دارند مالیات خود را به حوزه آموزش اختصاص دهند.

معاون وزیر با اشاره به طرح‌های آتی سازمان نوسازی مدارس اظهار کرد: در راستای طرح ملی شهید عجمیان با هدف تجهیز و نوسازی ۱۰۰ هزار مدرسه تا پایان سال اجرا خواهد شد. همچنین، ۱۶۱ کلاس درس معادل ۲۷ هزار مترمربع به فضای آموزشی کشور اضافه می‌شود.

خان‌محمدی به اقدامات فرهنگی نیزاشاره کرد: در سراسر کشور، دانش‌آموزان در رنگ‌آمیزی مدارس مشارکت دارند و این خود، گامی برای نهادینه‌سازی فرهنگ مشارکت در میان نسل آینده است.

وی افزود: هیچ پروژه‌ای مهم‌تر از پروژه اول مهر و بازگشایی مدارس نیست. ما نیز تکمیل پروژه آموزشی در شهرستان سیمرغ را با جدیت پیگیری می‌کنیم.

خان‌محمدی با اشاره به مشارکت گسترده مردم و بخش خصوصی در توسعه فضا‌های آموزشی کشور اظهار کرد: در شش ماهه نخست سال جاری، خیرین مدرسه‌ساز بیش از ۱۱ همت تعهد ثبت کرده‌اند، که نشان‌دهنده اعتماد مردم و انگیزه بالای مشارکت در توسعه عدالت آموزشی است. این آمار نسبت به سال‌های گذشته، رشد چشم‌گیری داشته و بیانگر آن است که خیرین آموزش را یکی از مهم‌ترین حوزه‌های سرمایه‌گذاری اجتماعی می‌دانند.

ارسال نظرات