بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۳۵۲۰
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت:

هزار سوییت خوابگاه متاهلی دانشجویان علوم پزشکی تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده تا پایان سال تحصیلی ۵ -۱۴۰۴ هزار واحد (سوییت) خوابگاه متاهلین در دانشگاه‌های علوم پزشکی به بهره‌برداری می رسد.
يکشنبه ۰۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۳

قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در جلسه ۲۴ مهر ماه ۱۴۰۰ در کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و پس از یک ماه، توسط رییس‌جمهور ابلاغ شد.

در این قانون، همه وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های زیرمجموعه دولت موظف شده‌اند تا دستورالعمل‌ها، برنامه‌ها و منشورهای مرتبط با خانواده، فرزندآوری و جمعیت را در چهارچوب مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی تهیه کنند و در زمان مقرر ارائه دهند.

بخشی از قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، تسهیلاتی برای دانشجویان متأهل در نظر گرفته تا همه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی دولتی برای احداث یا تکمیل، تأمین و تجهیز خوابگاه‌های متأهلان اقدام کنند. برای این بند از قانون، به دولت اجازه داده شده تا سالانه و بر اساس قانون بودجه، تا ۵ سال، بیست هزار میلیارد ریال اوراق مالی-اسلامی منتشر کند.

رشد ۴۸ درصدی تعداد سوئیت‌های متاهلی در سال ۱۴۰۴ نسبت به سال ۱۴۰۰

عاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا در خصوص وضعیت خوابگاه‌های دانشجویان علوم پزشکی به ویژه خوابگاه‌های متاهلین، در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت بیان کرد: ما تمرکز خود را روی اجرای این قانون گذاشته‌ایم و در راستای اجرای آن اقدامات بسیاری انجام داده‌ایم.

مسعود حبیبی با بیان اینکه تعداد دانشگاه‌های دارای خوابگاه متاهلی رشد چشمگیری داشته است، افزود: در سال ۱۴۰۰ که این قانون توسط رییس‌جمهور ابلاغ شد فقط ۱۸ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی از مجموع ۶۷ دانشگاه و دانشکده وابسته به وزارت بهداشت، دارای خوابگاه متاهلی بوده‌اند که در سال ۱۴۰۴ این تعداد به ۴۱ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی دارای خوابگاه متاهلی رسیده است.

وی با بیان اینکه تعداد سوئیت (باب) متاهلی در سال ۱۴۰۴ نسبت به سال ۱۴۰۰ حدود ۴۸ درصد رشد داشته است، ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ در تمام دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور، مجموعا ۷۹۳ سوییت (باب) متاهلی وجود داشته که این تعداد در سال ۱۴۰۴ به ۱۱۷۰ سوئیت (باب) متاهلی افزایش یافته است.

حبیبی بیان کرد: در سال ۱۴۰۰، فقط در ۱۸ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی (۲۷ درصد کل دانشگاه‌ها و دانشکده های علوم پزشکی) خوابگاه متاهلی وجود داشت که در سال ۱۴۰۴ این عدد به ۴۰ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی (۶۰ درصد کل دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی) دارای خوابگاه متاهلی در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت رسیده است.

وی افزود در ادامه گفت: با توجه به برنامه‌ریزی‌ها تا پایان سال تحصیلی امسال هزار واحد خوابگاه متاهلین به سر جمع خوابگاه‌های متاهلین افزوده خواهد شد.

جزییات افزایش وام‌های متاهلی در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اقدامات این معاونت در راستای توسعه حمایت از دانشجویان در راستای پیاده‌سازی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ اظهار داشت: این اقدامات شامل افزایش سرانه وام ازدواج دانشجویی در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ به مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال، افزایش سرانه وام تحصیلی دانشجویان متاهل در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ به مبلغ ۱۷ میلیون ریال، افزایش تسهیلات فزرندآوری در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ به مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال و افزایش سرانه حق اولاد در وام تحصیلی دانشجویان به مبلغ ۴ میلیون ریال است.

حبیبی افزود: همچنین افزایش سرانه ودیعه مسکن شهر تهران در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵ به مبلغ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال، شهرهای بالای پانصد هزار نفر به مبلغ یک میلیارد و ۲۰۰ و شهرهای زیر ۵۰۰ هزار نفر به مبلغ یک میلیارد ریال در راستای توسعه حمایت از دانشجویان برای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت است.

 

ارسال نظرات