بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۷۷۷۰۲

پیش‌بینی کامل منابع مرحله نهایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در بودجه ۱۴۰۵

احمد بیگدلی نماینده مجلس شورای اسلامی
احمد بیگدلی نماینده مردم خدابنده و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اجرای قانون متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اظهار کرد: منابع اجرای این طرح از محل یک درصد مالیات بر ارزش افزوده تأمین می‌شود و مجلس در زمان بررسی و تصویب بودجه سال ۱۴۰۵، تمامی منابع لازم برای تکمیل این فرآیند را پیش‌بینی کرده است.
يکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۱۵

به گزارش بازارکار، وی افزود: بر اساس ماده ۲۸ قانون برنامه هفتم پیشرفت، صندوق‌های بازنشستگی موظف شده‌اند طی سه سال از ۱۴۰۳ تا ۱۴۰۵ نسبت به متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اقدام کنند؛ به گونه‌ای که در سال نخست ۴۰ درصد و در سال‌های دوم و سوم هر کدام ۳۰ درصد از این افزایش اعمال شود تا در نهایت حقوق بازنشستگان به ۹۰ درصد حقوق شاغلان هم‌تراز برسد.

بیگدلی با بیان اینکه سال ۱۴۰۵ آخرین سال اجرای این قانون است، گفت: در زمان بررسی بودجه سال جاری در مجلس، منابع لازم برای تکمیل متناسب‌سازی مستمری و حقوق بازنشستگان از محل یک درصد مالیات بر ارزش افزوده در نظر گرفته شد تا اجرای کامل این قانون در سال پایانی با مشکل کمبود منابع مواجه نشود.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در خصوص روند اجرای این قانون در سال جاری نیز بیان کرد: احکام افزایش حقوق بازنشستگان کشوری صادر شده و متناسب‌سازی حقوق آنان همراه با احکام جدید اعمال شده است. در مورد بازنشستگان تأمین اجتماعی نیز با وجود برخی تأخیرها، طی روز‌های اخیر احکام جدید صادر و روند پرداخت‌ها مطابق روال در حال انجام است.

وی همچنین به افزایش حقوق سالیانه بازنشستگان تأمین اجتماعی اشاره کرد و گفت: حداقل حقوق بازنشستگان با افزایش ۶۰ درصدی و سایر سطوح نیز با افزایش ۴۵ درصدی به همراه رقم ثابت یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان افزایش یافته است.

بیگدلی در پایان با اشاره به مطالبات بازنشستگان تأمین اجتماعی در زمینه مزایای رفاهی افزود: بازنشستگان خواستار افزایش مزایای رفاهی مشابه شاغلان هستند و کمیسیون اجتماعی مجلس نیز از طریق سازمان تأمین اجتماعی پیگیر بررسی و تحقق این مطالبه است.

ارسال نظرات

captcha