بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۷۹۱۱
معاون رئیس جهاددانشگاهی:

شبکه تخصصی مشاوران کسب‌وکارهای کوچک را در اختیار آذربایجان شرقی قرار می‌دهیم

جهاد
معاون رئیس جهاددانشگاهی و رئیس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌بنیان جهاددانشگاهی با اشاره به ظرفیت‌های این نهاد در حوزه شبکه‌سازی تخصصی، گفت: جهاددانشگاهی شبکه‌ای از مشاوران و متخصصان حوزه کسب‌وکارهای کوچک در اختیار دارد که می‌توانیم این شبکه را برای ارائه خدمات مشاوره‌ای، توانمندسازی و برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی در اختیار فعالان این حوزه در آذربایجان شرقی قرار دهیم.
يکشنبه ۰۷ تير ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۹

حمید صابرفرزام، روز یکشنبه ۷ تیرماه در نشستی با مدیرعامل شرکت‌ شهرک‌های صنعتی استان افزود: یکی از امتیازهای جهاددانشگاهی، برخورداری از شبکه‌های تخصصی در حوزه‌های مختلف است که می‌توان از این ظرفیت برای توسعه همکاری‌ها استفاده کرد.
وی با تأکید بر ضرورت توجه به مسائل و چالش‌های کسب‌وکارهای کوچک افزود: برگزاری رویدادهای حضوری و مجازی در سطح کشور با هدف بررسی مشکلات، انتقال تجربیات و ارائه راهکارهای تخصصی از جمله برنامه‌هایی است که می‌تواند در دستور کار قرار گیرد.
رئیس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌بنیان جهاددانشگاهی همچنین به موضوع بازاریابی معکوس اشاره کرد و گفت: این رویکرد می‌تواند نقش مؤثری در توسعه ارتباط میان صنایع و کسب‌وکارهای کوچک ایفا کند.
صابرفرزام با بیان اینکه درصد قابل توجهی از صنایع کشور در تبریز مستقر هستند، اظهار کرد: جهاددانشگاهی نیز ظرفیت‌های متعددی در این حوزه ایجاد کرده است. این استان یکی از مناطقی است که بخش قابل توجهی از خریدها از طریق واسطه‌ها انجام می‌شود و لازم است برای اصلاح این روند برنامه‌ریزی شود.
معاون رئیس جهاددانشگاهی ادامه داد: شرکت‌های متعددی در حوزه‌های صنعتی، پزشکی و کشاورزی زیرمجموعه جهاددانشگاهی هستند که پروژه‌های ملی مختلفی را اجرا می‌کنند و با توجه به ظرفیت‌های آذربایجان شرقی در حوزه ماشین‌سازی و قطعه‌سازی، زمینه مناسبی برای اجرای پروژه‌های مشترک وجود دارد.
وی به فعالیت‌های جهاددانشگاهی در حوزه اشتغال اشاره کرد و گفت: جهاددانشگاهی نخستین نهادی است که از سال ۱۳۷۷ به‌صورت تخصصی وارد حوزه اشتغال دانش‌آموختگان و دانشگاهیان شده و تاکنون برنامه‌های متعددی در زمینه توسعه بازار کار، آموزش‌های مهارت‌محور و اجرای طرح‌های ملی اشتغال در سراسر کشور به اجرا رسانده است.

معاون سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌بنیان جهاددانشگاهی نیز در ادامه با اعلام آمادگی این نهاد برای حمایت از توسعه نیروگاه‌های خورشیدی، گفت: جهاددانشگاهی آمادگی کامل دارد تا در این حوزه از سرمایه‌گذاران و فعالان بخش خصوصی حمایت کند.
مهدی کاظمی خالدی افزود: در صورتی که در زمینه اخذ مجوزها یا سایر فرآیندهای اجرایی موانعی وجود داشته باشد، جهاددانشگاهی برای رفع این مشکلات و تسهیل روند اجرای پروژه‌ها همکاری و حمایت لازم را انجام خواهد داد.
وی با تأکید بر اینکه مهم‌ترین سرمایه در اجرای این طرح‌ها، دانش فنی موجود در استان است، اظهار کرد: جهاددانشگاهی در حوزه تأمین مالی، تسهیل فرآیندهای اخذ مجوز و بهره‌گیری از ظرفیت‌های تخصصی، آماده همکاری و ارائه خدمات حمایتی است.
وی بر ضرورت عبور از مرحله امضای تفاهم‌نامه‌ها تأکید کرد و گفت: باید از فاز تفاهم‌نامه عبور کنیم و وارد مرحله عملیاتی شویم تا مشخص شود هر بخش چگونه باید کار را پیش ببرد و همکاری‌ها به اجرای پروژه‌های مشترک منجر شود.

ظرفیت‌های گسترده استانی و ملی جهاددانشگاهی در خدمت توسعه همکاری با صنایع است

خسرو کنعانی، رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه، با اشاره به ظرفیت‌های این نهاد در سطح ملی و استانی، گفت: جهاددانشگاهی علاوه بر برخورداری از ظرفیت‌های ملی، از توانمندی‌های گسترده‌ای در سطح استان نیز بهره‌مند است که می‌تواند در توسعه همکاری‌ها با بخش‌های مختلف مورد استفاده قرار گیرد.
وی افزود: در حوزه سلامت شغلی، بخش عمده‌ای از خدمات طب کار شهرک‌های صنعتی استان توسط جهاددانشگاهی ارائه می‌شود و حدود ۸۰ درصد خدمات این حوزه را جهاددانشگاهی بر عهده دارد.
کنعانی اظهار کرد: این نهاد در حوزه‌های رسانه‌ای، افکارسنجی، پایش و ارزیابی عملکرد شرکت‌ها نیز دارای توانمندی‌ها و ظرفیت‌های تخصصی است و آمادگی دارد این خدمات را در اختیار دستگاه‌ها و بنگاه‌های اقتصادی قرار دهد.
رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی با اشاره به فعالیت‌های آموزشی این نهاد گفت: جهاددانشگاهی در حوزه آموزش نیز همکاری‌های متعددی با شرکت‌های صنعتی داشته و با برگزاری دوره‌های تخصصی و مهارت‌محور، در ارتقای توانمندی نیروی انسانی صنایع نقش‌آفرینی کرده است.
سهراب فیض‌زاده، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان شرقی، با اشاره به همکاری این شرکت با مراکز دانشگاهی، گفت: تفاهم‌نامه‌های متعددی با دانشگاه‌ها منعقد شده است، اما جهاددانشگاهی به عنوان نهادی برخاسته از دانشگاه، به دلیل ساختار و ظرفیت‌های خود می‌تواند با سهولت بیشتری نقش حلقه واسط میان علم و صنعت را ایفا کرده و بخشی از بروکراسی‌های موجود را کاهش دهد.
وی با بیان اینکه در آذربایجان شرقی حدود ۷۰ شهرک و ناحیه صنعتی دولتی و غیردولتی وجود دارد، افزود: در این شهرک‌ها و نواحی صنعتی حدود چهار هزار و ۳۰۰ واحد تولیدی فعال هستند که ظرفیت قابل توجهی برای توسعه همکاری‌های فناورانه و تجاری‌سازی دارند.
وی با اشاره به ظرفیت‌های صنعت تراکتورسازی استان اظهار کرد: مجموعه تراکتورسازی بیش از یک‌هزار پیمانکار فرعی دارد و اگر این مجموعه با مشکل مواجه شود، تمامی پیمانکاران آن نیز تحت تأثیر قرار می‌گیرند. از این رو، توسعه بازار و ایجاد بازارهای جدید برای صنایع استان از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی ادامه داد: یکی از راهکارهای توسعه بازار، حضور شرکت‌ها در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی و همچنین انجام بازدیدهای تخصصی و تجاری است که می‌تواند زمینه گسترش بازارهای هدف را فراهم کند.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان شرقی همچنین با اشاره به ظرفیت شهرک صنعتی سلیمی گفت: در شهرک صنعتی سلیمی به تنهایی حدود ۸۰۰ واحد تولیدی فعال هستند که این مجموعه یکی از مهم‌ترین قطب‌های صنعتی استان به شمار می‌رود.

یاسر بخشی، معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌شرقی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های فناورانه استان در حوزه قطعه‌سازی خودرو، گفت: در مراکز علم و فناوری، ۳۷ واحد دفتری در زمینه ارائه خدمات آزمایشگاهی، مشاوره‌ای و فناوری فعالیت می‌کنند و خدمات تخصصی خود را در اختیار تولیدکنندگان قطعات خودرو قرار می‌دهند.
وی افزود: در حال حاضر ۱۷۱ واحد تولیدی در زمینه تولید قطعات خودرو در آذربایجان‌شرقی فعال هستند که بخش مهمی از توان صنعتی استان را تشکیل می‌دهند.
وی با بیان اینکه مهم‌ترین چالش صنعت قطعه‌سازی استان، توسعه صادرات است، اظهار کرد: لازم است با استفاده از ظرفیت نهادهای تخصصی، زمینه حضور مؤثرتر این واحدها در بازارهای بین‌المللی فراهم شود.
معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌شرقی بر گسترش همکاری با جهاددانشگاهی تأکید کرد و گفت: جهاددانشگاهی می‌تواند در حوزه‌هایی از جمله برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی، ارتقای مهارت نیروی انسانی و ارائه خدمات علمی و فناورانه، همکاری مؤثری با واحدهای صنعتی و تولیدی استان داشته باشد.

انتهای پیام

ارسال نظرات

captcha