ولادت حضرت زینب (س) وروز پرستار گرامی باد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۹۶۱۰

راه اندازی اولین دستگاه ابریشم کشی در شهرستان درگز توسط شرکتی متشکل از زنان کارآفرین شهرستان

سه‌شنبه ۱۴ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۰

ابریشم کشی عبارت است از تبدیل پیله ابریشم به نخ ابریشم به وسیله دست و دستگاه‌های ابریشم کشی. ابریشم کشی کاربرد‌های گوناگون و مهمی در صنایع دستی داشته و دارد. از جمله در نساجی و بافت پارچه‌های قیمتی و ظریف همچون حریر، زری و مخمل، قالی‌های با ارزش ابریشمی و تهیه نخ برای سوزندوزی‌های زیبا و… مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به گزارش بازارکار و به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، محمد فرهنگی سرپرست جهاد کشاورزی درگز گفت: اولین دستگاه ابریشم کشی در شهرستان درگز شروع به کار کرد.

وی افزود: این دستگاه، به طول ۶۰ و ارتفاع ۱۳۶ سانتی متر و با عرض ۶۰ سانتی متر، دارای مخزن آب گرم و کلاف پیچ است که توان تبدیل روزانه ۵ کیلو پیله را به ۲ کیلو نخ ابریشم دارد.

محمد فرهنگی با اشاره به اینکه خراسان رضوی از نظر تولید نخ ابریشم در کشور رتبه اول را داراست افزود: این دستگاه توسط شرکتی متشکل از زنان کارآفرین شهرستان درگز، خریداری شده و از مزیت‌های این دستگاه، فراهم شدن کارآفرینی آسان و خانوادگی، تبدیل پیله به نخ ابریشم در روستا‌های تولید پیله، حذف واسطه‌ها و سودآوری در روستا‌ها است.

برچسب ها:

ارسال نظرات