ایام سوگواری محرم برعزاداران و دل باختگان مکتب حسینی تسلیت باد

      

22 بهمن سالروز شکوهمند انقلاب اسلامی گرامی باد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۳۱۲۸۱
زنبوردار مازندرانی توانست با اصلاح نژاد زنبور بومی از هر کندو پنج کیلوگرم عسل کوهی برداشت کند.
شنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۳:۳۷

به گزارش خبرنگار بازارکار به نقل از خبرگزاری صداوسیمای مازندران، زنبوردار مازندرانی توانسته طی پنج سال، با اصلاح نژاد زنبور بومی کوهستان‌های هراز به عسل دهی بالاتر و نیش زنی کمتر دست پیدا کند. با این روش میزان تولید عسل کوهی از هر کندو به پنج کیلو گرم افزایش یافته است. او یکی از مهمترین دلایل افزایش تولید و مرغوبیت عسل این زنبورستان را طبیعت و آب و هوای مناسب کوهستان جاده هراز دانست. این زنبوردار ادامه داد: علاوه بر طبیعت متنوع از درختچه ها، بوته‌ها و گونه‌های درختی از جمله گون و آویشن بر کیفیت طعم عسل کوهستان این منطقه افزوده است. معاون بهبود امور دام جهاد کشاورزی مازندران نیز گفت: فصل برداشت عسل کوهی آغاز شده است و تا پایان شهریور در کوهستان‌های مازندران ادامه دارد. احمدی افزود:مناطق کوهستانی مازندران به ویژه رشته کوه‌های البرز و دشت و دره لار با وسعت ۷۳ هزار هکتار به دلیل تنوع گونه‌های گیاهی مانند گون، آویشن و شیرین بیان محل استقرار کلنی‌های زنبورداران است او با اشاره به ۸۰۰ هزار کلنی زنبور عسل و فعالیت سه هزار و ۵۰۰ زنبور دار در مازندران افزود: پیش بینی می‌شود امسال هفت هزار تن عسل از زنبورستان‌های استان برداشت شود. احمدی گفت: مازندران بعد از استان‌های اصفهان، فارس، آذربایجان غربی و شرقی رتبه پنجم تولید عسل را در کشور دارد.

ارسال نظرات