السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۳۹۸۳۵

ایجاد اشتغال از موضوعات اصلی است

استاندار خراسان رضوی گفت: مصوبات شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان باید به سرعت تعیین تکلیف شود و تسهیل، آسان‌سازی و روان‌سازی مطالب و دستورکارهای این شورا ضروری است.
شنبه ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۳

به گزارش بازارکار و به نقل از ایرنا، یعقوبعلی نظری در شورای برنامه‌ریزی و توسعه  استان خراسان رضوی افزود: تهیه دستور کار و مطالب در کارگروه شورای توسعه و برنامه ریزی نباید بیش از یک هفته معطل بماند.

وی بیان کرد: شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان خراسان رضوی باید به معنای واقعی کلمه فعال باشد و در مسیر اساسی خود قرار گیرد و این کار جز با نظر و فعالیت جمعی همه مسوولان دستگاه ها و سازمان ها میسر نمی‌شود.

نظری  ادامه داد: با توجه به اینکه مصوبات شورای برنامه‌ریزی نیازمند رای گیری و تبادل نظر مسوولان است، بنابراین باید مدیران عالی هر دستگاه در جلسات حاضر شوند و اگر مسوول یک دستگاه، ۲ جلسه غیبت داشته باشد جابجا خواهد شد.

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه ایجاد اشتغال از موضوعات اصلی است، افزود: جذب هر چه بیشتر تسهیلات تبصره ۱۸ بودجه نیازمند برنامه ویژه است.

در نشست امروز شورای برنامه ریزی و توسعه استان خراسان رضوی، مصوبات پیشنهادی کارگروه زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری و آمایش سرزمین و محیط زیست، اختصاص ۱۰ درصد از اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای استان برای طرحهای دانش بنیان مولد و همچنین بررسی مطالبات پاداش خدمت بازنشستگان پارسال در دستگاههای اجرایی مورد تصویب قرار گرفت.

رضا جمشیدی رییس سازمان و دبیر شورای برنامه ریزی و توسعه استان در این خصوص گفت: مطالبات پارسال ۲۸۳ نفر از بازنشستگان استان به مبلغ ۵۹۰ میلیارد ریال باقی مانده است که از این مقدار ۲۱ درصد آماده واریز است و مابقی نیز تا آبان ماه پرداخت خواهد شد.

برچسب ها:

ارسال نظرات