تازه ها
طرح "بانوک" در استان تهران آغاز بکار کرد

بانوک در راستای ارتقا و گسترش کارآفرینی در حوزه بانوان آغاز بکار کرد
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری تهران گفت: در طرح بانوک با ساماندهی مشاغل و فعالیتهای اقتصادی بانوان یک حمایت ماندگار در حوزه کارآفرینی بانوان اتفاق خواهد افتاد.
به گزارش روابط عمومی استانداری تهران؛ زهره جعفری دوشنبه شب درنشست بررسی موضوعات مربوط به طرح بانوک، در رابطه با نحوه ساماندهی مشاغل و فعالیتهای اقتصادی بانوان بیان کرد: از سال گذشته در راستای توانمندسازی اقتصادی بانوان، طرح ساماندهی مشاغل و ارتقاء فعالیتهای اقتصادی بانوان مطرح شد که در صورت اجرائی شدن آن یک اقدام اثرگذار و حمایت پایدار ازکارآفرینی درحوزه بانوان با استانداردهای بالا رقم خواهد خورد.
وی با بیان اینکه درطرح بانوک به دنبال یک حمایت پایدار هستیم، افزود: در طرح بانوک( بانوان نوکارآفرین و کارآفرین) که فعلا در استان تهران و در شهرستان قدس به عنوان اولین پایلوت کشوری اجرا خواهد شد، تلاش ما بر این است تا بتوانیم با اصلاح بینش کارآفرینان در کار حرفه ای و همچنین با تسهیلگری در رفع موانع موجود در مسیر تولیدات خردو خانگی و تلاش برای آموزش های لازم و حرفه ای جهت استانداردسازی و برندسازی در تولیدات باکیفیت و مهارت های بازاریابی و ایجاد یک زنجیره ارزش درست. حمایتی ماندگار ازمجموعه های کارافرین داشته باشیم داشته باشیم.
وی در پایان تصریح کرد: در طرح بانوک قرار نیست حمایتها فقط به صورت مالی و تسهیلاتی صورت گیرد بلکه در راستای افزایش آگاهی و بینش اقتصادی بانوان کارآفرین و اتصال آنان به مجموعه های سرمایه گذار و احصاء بازارفروش مناسب برای ایشان خواهد بود.
ارسال نظرات