بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران

تازه ها

کد خبر : ۱۵۶۷۸۳
کریمی بیرانوند:

اعتماد حاکمیت به مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی حداکثری است

اعتماد حاکمیت به مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی حداکثری است
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: نقش مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی در بهبود فضای کسب و کار در دولت سیزدهم ستودنی و اعتماد حاکمیت نسبت به این مراکز حداکثری است.
سه‌شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۸

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: نقش مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی در بهبود فضای کسب و کار در دولت سیزدهم ستودنی و اعتماد حاکمیت نسبت به این مراکز حداکثری است.

به گزارش بازارکار  به نقل از مرکز روابط عمومی و امور بین الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «محمود کریمی بیرانوند» در دیدار با اعضای کانون ملی مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی که با حضور «امید ملک» مدیر کل دفتر توسعه نهاد‌های اشتغال و هدایت نیروی کار، «علی زندوکیلی» مشاور معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال و جمعی از نمایندگان کانون‌های مشاوره و خدمات کارآفرینی برگزار شد، با تاکید بر اهمیت مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی گفت: ما هر چه به مردم برای تحقق وعده یک میلیون شغل ارائه می‌دهیم بر مبنای گزارش‌های این مراکز است.

وی افزود: مراکز کارآفرینی در دولت سیزدهم گزارش‌های کف بازار کار را به طور دقیق ارائه می‌دهند.

بیرانوند تاکید کرد: هیچ دولتی پیش از این گزارش مردم را به خود مردم واگذار نکرده بود، آن هم در حوزه اشتغال که حساسیت زیادی دارد.

وی توضیح داد: در سامانه رصد و پایش بر اساس کدملی اطلاعات در دسترس این مراکز قرار دارد و ما از آن‌ها می‌خواهیم ببینند چه اتفاقی افتاده است.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درخصوص سپردن کار نظارت به این مراکز گفت: این مراکز قابلیت آموزش و فرهنگ سازی را در کشور دارند و یکی از مهم‌ترین دلایل ما این بود که ارتباط بین مراکز مشاوره ما و بخش واقعی اقتصادی و کف بازار کار در کشور برقرار شود.

وی افزود: بخشی از این هدف محقق شد و ارتباط تنگانگی بین مراکز و کسب و کار‌های واقعی در کشور در حال شکل گیری است.

کریمی بیرانوند تاکید کرد: این یک همکاری بزرگ حاکمیتی و بخش خصوصی و مثال کامل هم افزایی در بخش مردمی است و کارنامه درخشانی دارد.

معاون وزیر کار اشاره کرد: در سال پیش رو می‌خواهیم کسانی که در کسب و کار خود دچار مشکل هستند به سمت این مراکز بیایند.

وی گفت: در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قصد معرفی بیشتر مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی را داریم و هدف ما این است که این مراکز را به صنایع، شرکت‌ها و شهرک‌های صنعتی و ... برسانیم و شما را به بازوی توانمند کسب و کار‌ها تبدیل کنیم.

کریمی بیرانوند تاکید کرد: تا زمانی که مراکز بتوانند کارایی خود را به کسب و کار‌ها نشان دهند دیگر نیاز به حاکمیت به جز برای نظارت نیست.

وی همچنن ورود به حوزه اشتغال فارغ التحصیلان را نیز به مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی پیشنهاد داد و گفت: کار در شان فارغ التحصیلان با فرهنگ سازی و ایجاد درآمد پایدار اتفاق می‌افتد و می‌توانید در این حوزه نظر بدهید و گفتگو کنید.

بیرانوند با بیان اینکه در کارآفرینی به دنبال تبدیل نظر‌های خلاقانه به ارزش و تولید ارزش از نظر‌های خلاقانه هستیم افزود: در کارآفرینی همچنین به دنبال افزایش بهره وری و اصلاح فرایند‌ها و ذهنیت هستیم و شما در مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی می‌توانید آن را انجام دهید.

در این نشست، روسای کمیسیون‌های تخصصی کانون ملی مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی از معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی احکام خود را به صورت نمادین دریافت کردند.

ارسال نظرات

captcha