بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۷۷۷۳

خبر جدید از آزمون استخدامی وزارت بهداشت؛ درخواست جذب ۶۰ هزار نیرو و سهم بالای پرستاران

عباس عبادی معاون پرستاری وزارت بهداشت
معاون پرستاری وزارت بهداشت از برنامه این وزارتخانه برای جذب گسترده نیروی انسانی خبر داد و گفت: وزارت بهداشت درخواست جذب ۶۰ هزار نیرو را مطرح کرده که در صورت موافقت سازمان‌های اداری و استخدامی و برنامه و بودجه، بخشی از آن از طریق آزمون استخدامی تأمین خواهد شد.
سه‌شنبه ۰۲ تير ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۵

به گزارش بازارکار، دکتر عباس عبادی در گفت‌و‌گو با ایسنا درباره برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت اظهار کرد: درخواست جذب ۶۰ هزار نیروی انسانی از سوی وزارت بهداشت ارائه شده است، اما تعداد نهایی نیرو‌هایی که امکان جذب خواهند داشت به موافقت سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه بستگی دارد و هنوز پاسخ قطعی در این زمینه اعلام نشده است.

وی درباره سهم گروه‌های پرستاری در این آزمون نیز گفت: به طور معمول حدود ۵۰ درصد ظرفیت آزمون استخدامی به گروه‌های پرستاری اختصاص می‌یابد و انتظار می‌رود در این دوره نیز چنین سهمی برای این گروه در نظر گرفته شود.

معاون پرستاری وزارت بهداشت با اشاره به چالش‌های حوزه پرستاری افزود: حتی اگر جذب نیرو از طریق آزمون استخدامی انجام شود، تا زمانی که نظام پرداخت اصلاح نشود، نمی‌توان انتظار داشت مشکلات این حوزه به طور کامل برطرف شود.

عبادی همچنین درباره آخرین وضعیت فوق‌العاده خاص پرستاران توضیح داد: موضوع اختصاص ۲۵ هزار امتیاز برای فوق‌العاده خاص پرستاران تاکنون پیشرفت قابل توجهی نداشته است. با این حال هفته گذشته جلسه‌ای با کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و سازمان اداری و استخدامی برگزار شد و در این نشست وعده‌های اولیه‌ای در این زمینه مطرح شد.

وی تأکید کرد: برنامه‌های معاونت پرستاری وزارت بهداشت تنها به اجرای فوق‌العاده خاص محدود نمی‌شود و در کنار آن، برنامه‌هایی برای جذب نیروی انسانی و اصلاح وضعیت پرداخت پرستاران نیز در دستور کار قرار دارد.

عبادی در پایان با اشاره به شرایط حرفه پرستاری گفت: ماهیت شغلی پرستاری سخت است و نظام پرداخت آن در حال حاضر در سطح معمولی قرار دارد. به همین دلیل برخی مراکز درمانی با کمبود پرستار مواجه هستند، در حالی که بخشی از فارغ‌التحصیلان این رشته تمایل چندانی برای ورود به این حوزه ندارند.

ارسال نظرات

captcha