السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۵۵۱۷۰
دکتر زلفی گل:

زیرساخت هر پیشرفتی با فرهنگ ممکن می‌شود

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: فرهنگ در وزارت علوم بسیار اهمیت دارد چون زیرساخت هر پیشرفتی با فرهنگ ممکن می‌شود.
يکشنبه ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۳

به گزارش بازارکار از امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ ضیافت افطاری و نشست صمیمانه دکتر محمد علی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر سیدمحمد  مقیمی رئیس دانشگاه تهران و دکتر مهدی شهبازی معاون فرهنگی و اجتماعی با تشکل‌های دانشجویی برگزار شد.
دکتر محمد علی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ضمن قبولی طاعات و عبادات اظهار کرد: به دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی در کشور باید بگوییم دانشگاه ایران چرا که دانشگاه تهران فراتر از شهر تهران هست.
 
 وی با اشاره به اینکه دانشگاه تهران پرچمدار و علمدار آموزش عالی در کشوراست و از این جهت برای ما اهمیت دارد، گفت: طی دو سال و نیم گذشته جسورانه، کارهای موثری در دانشگاه تهران انجام شده است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از زحمات دانشجویان در تشکل های فرهنگی و اسلامی برای ایجاد شور و نشاط در دانشگاه قدردانی کرد و بیان کرد: اساس تحول در وزارت علوم دانش، دانایی و دینداری است، فرهنگ نیز در وزارت علوم بسیار اهمیت دارد چون زیرساخت هر پیشرفتی با فرهنگ ممکن می‌شود.
 
دکتر زلفی گل تاکید کرد: مرجعیت و دیپلماسی علمی، فناوری و نوآوری؛ آموزش و پژوهش و برونداد هدفمند؛ نوآوری فرهنگی و فرهنگ نوآوری؛ شاگرد، فناوری و نوآور پروری؛ تولید، خدمت، ثروت و سرمایه از دانش پنج اولویت اصلی وزارت علوم است.
 
این نشست با شرکت ۱۵۰ تن از نمایندگان تشکل‌ها دانشجویی و فرهنگی امروز شنبه 18 فروردین ماه از ساعت ۱۶:۰۰ در باشگاه دانشجویان صورت پذیرفت و نظرات و مسائل مورد نظر خود را نیز مطرح کردند.
 
گفتنی است؛ در این نشست دکتر محمود کمره ای معاون آموزشی دانشگاه و دکتر علیرضا وجهی معاون دانشجویی دانشگاه حضور داشتند.

ارسال نظرات