السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۶۳۹۳
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

امیدواریم با رفع تحریم بتوانیم محصولات دانش‌بنیان را در بازار‌های جهانی بیشتر و بهتر عرضه کنیم+ فیلم

سه‌شنبه ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۹
کد ویدیو

وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری گفت: شرکت‌های دانش بنیان گاهی از کمبود منابع مالی در رنج هستند خوشبختانه صندوق نوآوری و شکوفایی بخشی از این دغدغه پارک‌ها و شرکت‌ها را تامین کرده و یک خط اعتباری مناسبی برای رشد مراکز پارک‌ها و شرکت‌ها تامین کرده است.
سیمایی: امیدواریم با رفع تحریم بتوانیم محصولات دانش‌بنیان را در بازار‌های جهانی بیشتر و بهتر عرضه کنیم

به گزارش بازارکار، حسین سیمایی صراف در جمع خبرنگاران گفت: مقام معظم رهبری تاکید بسیاری بر اقتصاد دانش بنیان دارند و سال را جهش تولید نامگذاری کردند؛ یکی از راه‌های خیلی موثر برای اینکه به این هدف برسیم تقویت پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان هست.

وی افزود: شرکت‌های دانش بنیان گاهی از کمبود منابع مالی در رنج هستند خوشبختانه صندوق نوآوری و شکوفایی بخشی از این دغدغه پارک‌ها و شرکت‌ها را تامین کرده و یک خط اعتباری مناسبی برای رشد مراکز پارک‌ها و شرکت‌ها تامین کرده است.

وزیر علوم گفت: تعدادی از این محصولات که در نمایشگاه عرضه شد در مقایسه با مشابه خارجی ارزان‌تر و در دسترس‌تر هستند.

ارسال نظرات