بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران

تازه ها

کد خبر : ۱۵۰۰۰۹

صنایع نیازمند فارغ‌التحصیلان دانشگاهی با مهارت فنی لازم هستند

مدیر کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان کرمان گفت: صنایع نیازمند فارغ‌التحصیلان دانشگاهی با مهارت فنی لازم هستند.
شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۲

به گزارش بازارکار به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان کرمان، «مجتبی مصباح» در آیین راه‌اندازی نخستین کنسرسیوم مهارت آموزی و اشتغال و فنی و حرفه‌ای کشور در دانشگاه شهید چمران کرمان گفت: طی بررسی های میدانی مشخص شد تامین نیروی انسانی ماهر از استانهای همجوار، از  چالش های حوزه اشتغال استان است که تبعات اجتماعی زیادی به دنبال دارد.
وی تاکید کرد: عده ای معتقد بودند اگر صنعتی در استان وجود دارد نیروی انسانی مرتبط با آن حوزه از خود استان تامین شود اما متاسفانه نیروی ماهر در استان وجود نداشت.
مدیر کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان کرمان افزود: خوشبختانه دانشگاه فنی و حرفه ای کمیته مهارت آموزی را راه اندازی کرده که زیر مجموعه گروه کاری اشتغال و کارآفرینی است که بر اساس بررسی های سامانه رصد اشتغال اتفاق افتاده است.
وی ادامه داد: بر اساس آمار و اطلاعات سامانه رصد اشتغال از ۶٨هزار شغل ایجاد شده در سال گذشته افراد مشغول به کار٨۶ درصد دیپلم و زیر دیپلم هستند که مهمترین علت اینکه فارغ التحصیلان دانشگاهی مشغول به کار نشده اند نداشتن مهارت کافی بوده است.
 مصباح از دانشگاه فنی و حرفه ای خواست در تعریف پودمانها، دوره های کوتاه مدت و یا در دوره های آموزشی در مقطع تحصیلی که دانشجو تجربه می کند یک چارچوب طراحی  و کلیه نیازهای فرد در حال آموزش در آن گنجانده شود تا دانشجو پس از فارغ التحصیلی تمامی تخصص های لازم برای ورود به بازار کار را دارا باشد، امروزه صنایع ما نیاز به فارغ التحصیل دانشگاهی دارد که متاسفانه به دلیل نداشتن مهارت و آگاهی لازم در هنگام مصاحبه ها دست خالی به خانه باز میگردند.
وی عنوان کرد: نباید تمامی افراد که در حال مهارت آموزی هستند را یکجا سنجید، اولین گام در مهارت آموزی یافتن استعدادهای فردی هر شخص است فارغ از این که در چه رشته ای تحصیل می‌کند .
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کرمان اظهارکرد: باید استعداد فرد شناخته شود و بعد برای او پودمان تعریف شود تا فرد بتواند برای خودش شخصا کار راه اندازی کند و صرفا نیاز به واحدهای صنعتی نداشته باشد.
وی خطاب به دانشجویان گفت: با توجه به اینکه استان کرمان در حوزه اشتغال از جایگاه خوبی برخوردار است کافیست از خروجی دانشگاه‌های توانمند و متخصص خارج شوید تا ورود به بازار کار تسهیل شود.
مصباح یادآور شد: استان کرمان کاهش نرخ چهار درصدی بیکاری نسبت به سال گذشته و نیز در حوزه افراد ماهر نرخ بیکاری کمتر از دو درصدی را داراست که عدد قابل توجهی است و این نشان دهنده این است که فقط باید به فکر مهارت‌آموزی باشیم.

ارسال نظرات

captcha