سخنان شنیدنی مدیر عامل شرکت کشت و صنعت روژین تاک در نشست یک تجربه:
کد بانو ها و خانم های خانه کارشناسان کیفیت و تضمین کننده فروش ما هستند
تازه ها
رئیس دانشگاه علمی کاربردی فارس گفت: ۸ هزار دانشجو در فارس در دانشگاه علمی کاربردی مشغول به تحصیل هستند که امسال ۴ هزار دانشجوی دیگر در سطح کاردانی و کارشناسی به آن ها اضافه شده است.
به گزارش بازار کار فارس ، حبیب دانش منش در نشست خبری به مناسبت سی و یکمین سالروز تاسیس دانشگاه علمی کاربردی با اشاره به رشد ۱۰۰ درصدی دانشجویان کاردانی دانشگاه علمی کاربردی استان نسبت به سال گذشته، افزود: میزان افزایش دانشجویان دوره کارشناسی ما نسبت به سال تحصیلی قبل نیز ۶۰ درصد است.
وی تصریح کرد: یکی از تفاوت های اساسی و در واقع مزیت های دانشگاه علمی کاربردی نسبت به سایر دانشگاه ها اشتغال و کارآفرینی است و همین امر به افزایش استقبال افراد از رشته های مختلف مراکز ما انجامیده است.
استاد تمام دانشگاه شیراز افزود: براساس نیاز کشور در حوزه نیروی کار و کارآفرینی دوره های پودمانی حضوری کوتاه مدت برگزار می کنیم و این دوره ها می تواند مهارت صنوف مختلف را بالا ببرد.
رئیس دانش علمی کاربردی فارس گفت: دانش منش عنوان کرد: در ۲۰ مرکز آموزش علمی کاربردی در استان فارس آموزش ها انجام می شود، تمام مراکز ما بجز مرکز نی ریز و پاسارگاد خصوصی هستند که این روش نوین است که کارخانجات و صنایع و فعالان به منظور ارتقای سطح مهارت کارکنان می توانند تقاضای ایجاد مرکز دانشگاهی کنند.
وی با بیان اینکه حدود ۱۷ مراکز در کنارکارخانجات و مشاغل مختلف استان فعال هستند، گفت: در حال تلاشیم که صد در صد مراکز ما در کنار مشاغل بزرگ و کارخانجات باشد و از همه مشاغل برای اعطای مجوز مرکز علمی کاربردی با استاندارها استقبال می کنیم.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی فارس تصریح کرد: امسال بیش از ۱۲۰ رشته جدید به دانشگاه علمی کاربردی در فارس افزوده شده ؛ این رشته ها براساس نیاز نیروی کار طراحی و اضافه شده است، با تعطیلی برخی از مراکز شاهد ریزش تعداد زیادی دانشجو و اساتید بودیم ،اما دانشگاه علمی کاربردی هیچ زمانی تعطیل نبوده و تعطیل نخواهد شد و رشته ها ۵ سال یکبار بازنگری می شود.
دانش منش با بیان اینکه به دنبال جذب دانشجوی بین الملل هستیم، خاطرنشان کرد: بالای ۸۰ درصد دانشجویان هر دانشکده بومی همان منطقه هستند، پیام نور برای آموزش های از راه دور ساخته شده اما دانشگاه علمی کاربردی مبنای آن حضور و مهارت آموزی است و باید مراکز حتما در جوار صنایع شکل گیرند.
وی با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۲۰ رویداد استارت آپی داشتیم، گفت: از این تعداد حدود ۶ رویداد آن به مرحله تولید رسید، مرکز کارنو برای شکل گیری کاری نو هست، بالای ۸۰ درصد از فارغ التحصیلان دانشگاه علمی کاربردی شاغل هستند در حالی که بیشتر فارغ التحصیلان دانشگاه های دیگر بیکار هستند.
این مقام مسئول با اشاره به رشد ۲۵ درصدی دانشجوی علمی کاربردی در کشور، گفت: تعداد زیادی از رشته ها نیز منسوخ شده و دیگر کاربردی ندارد و رشته هلی حدید جایگزین شده است، طول عمر هر رشته ۵ سال است و رشته ها به روز می شوند، رسانه ها باید در معرفی برخی از رشته های تخصصی به دانشگاه کمک کنند.
براساس پیشنهاد خبرنگاران در این نشست قرار براین شد که راه اندازی مجدد رشته های خبرنگاری و حوزه خبری مورد بررسی قرار گیرد.
ارسال نظرات