شهادت حضرت جوادالائمه، امام محمد تقی(ع) تسلیت باد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۷۰۴۱۵
معاون آموزش سازمان فنی‌وحرفه‌ای کشور با بیان اینکه خوزستان ظرفیت قطب مهارت‌آموزی در حوزه نفت را دارد، بر لزوم توسعه آموزش‌های مهارتی و تجهیز مراکز فنی‌وحرفه‌ای با مشارکت بخش خصوصی و صنایع بزرگ تاکید کرد.
چهارشنبه ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۴

سید جمیل احمدی چهارشنبه هفتم خرداد در جمع خبرنگاران در جریان سفر خود به خوزستان با اشاره به آمارهای جهانی، اظهار کرد: بر اساس گزارش اخیر مجمع جهانی اقتصاد، ۷۰ درصد نیروی کار در کشورهای توسعه‌یافته از مهارت‌های با کیفیت بالا برخوردارند. همچنین تا سال ۲۰۳۰، شش نفر از هر ۱۰ نیروی کار برای حفظ جایگاه شغلی خود نیاز به بازآموزی مهارتی دارند.
وی افزود: بر اساس همین گزارش، پیش‌بینی شده است که تا سال ۲۰۳۰ حدود ۱۷۰ میلیون شغل جدید در جهان ایجاد شود و آموزش‌های مهارتی نقشی کلیدی در تامین نیروی انسانی این مشاغل ایفا می‌کند.
معاون آموزشی سازمان فنی‌وحرفه‌ای کشور گفت: در برنامه توسعه هفتم کشور، رشد اقتصادی ۸ درصدی پیش‌بینی شده که از این میزان، ۲.۵ درصد آن به بهره‌وری عوامل تولید مرتبط است و نیروی انسانی ماهر یکی از مؤثرترین عناصر در تحقق آن محسوب می‌شود.
احمدی با اشاره به برخی اقدامات در خوزستان بیان کرد: تجربه موفق آموزش‌های مهارتی در محیط واقعی کار در شرکت حفاری خوزستان، نمونه‌ای از مدل‌های موفق آموزش کاربردی است. این شرکت با استفاده از استانداردهای بین‌المللی و تاییدیه سازمان، آموزش‌هایی برای نیروهای فعلی و نیروهای جدید خود ارائه داده که مورد استقبال قرار گرفته است.
وی همچنین از ظرفیت خوزستان برای تبدیل شدن به قطب مهارت‌آموزی در حوزه آموزش‌های تخصصی نفت خبر داد و گفت: با همکاری شرکت‌های نفتی و تامین اعتبارات لازم، می‌توان مراکز مهارتی جوار صنعت را تجهیز و توسعه داد.
عدم جذب مربی توسعه آموزش مهارتی را با چالش جدی مواجه کرده است
احمدی همچنین به طرح «همنوا» اشاره و خاطرنشان کرد: این طرح با هدف اتصال مراکز فنی به هنرستان‌ها، می‌تواند پوشش آموزش مهارتی را تا ۶ هنرستان در هر مرکز گسترش دهد؛ بدون نیاز به ساخت مراکز جدید.
وی با اشاره به مشکلات موجود در جذب نیروی انسانی، نبود اعتبارات کافی و فرسودگی مراکز، خواستار توجه ویژه دولت به نوسازی، تجهیز و تامین نیروی مربی شد و گفت: از سال ۱۳۹۱ تاکنون اجازه جذب حتی یک مربی ساعتی را نیز نداشته‌ایم و این مساله، توسعه آموزش مهارتی را با چالش جدی مواجه کرده است.
احمدی با اشاره به دیدار با استاندار خوزستان بیان کرد: در این نشست از استاندار درخواست شد تا با بهره‌گیری از ظرفیت کارگروه توسعه مهارت استان که با ریاست استاندار یا معاون اقتصادی استانداری اداره می‌شود، مسیر توسعه آموزش مهارتی در استان را تسهیل و تقویت کند.

برچسب ها:

ارسال نظرات