تازه ها
هادی قوامی در گفت وگو با ...، اظهار کرد: برای تحول ساختاری در استان و ارتقای شاخصها و افزایش اشتغال و تولید و همچنین کاهش نابرابری باید بتوانیم بر اساس بند ۱۰ قانون اصل ۴۴ معدن آلبلاغ را به مردم واگذار کنیم، چراکه استفاده از ظرفیت های مردمی می تواند به توسعه استان بسیار کمک کند. وی افزود: حدود ۳۵ هزار میلیارد تومان انواع منابعی است که برای استان درنظر گرفته شده که از این میزان تقریبا ۷۵۰۰ میلیارد تومان اعتبارات تملک دارایی است و برای پروژههایی است که با اختصاص این اعتبارات به بهرهبرداری میرسند و آثار توسعهای برای استان خواهند داشت. نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: سالی ۳۰۰۰ میلیارد تومان تقریبا پول تملک داراییهای سرمایهای استان خراسان شمالی است اما در سال جاری فقط ۱۵ درصد تخصیص پیدا کرده و تقریبا ۲۵۰۰ میلیارد تومان از منابع روی کاغذ مانده و عملیاتی نشده است. در این شرایط به دلیل محدودیتهای بودجهای شرایط سخت میشود و باید حتما سازمان برنامه و بودجه خودش را مکلف بداند از اول سال این اعتبارات را تخصیص دهد و اگر ظرف دو سال به شکل کامل اعتبارات تخصیص یابد، میتوان به اشتغال و توسعه استان کمک کرد. به گفته وی، قسمت دیگر منابع که ۲۰ هزار میلیارد تومان منابع بانکی است قرار است به پروژهها اختصاص یابد که در این صورت این پروژهها اشتغال را در استان افزایش میدهند؛ چراکه اگر ۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار در قالب تسهیلات به پروژههای ریز و درشت استان داده شود میتوان انتظار داشت اشتغالزایی در استان طی دو سال آینده افزایش یابد. البته باید اشاره کرد که در سفر شهید رئیسی به خراسان شمالی نیز بنا بود ۱۱ هزار میلیارد تومان تسهیلات به پروژههای استان تخصیص یابد اما چون تخصیص اعتبارات را به منابع و مصارف استان وابسته کردند، یک ریال هم تخصیص پیدا نکرد و اکنون نگرانی ما این است که ۲۰ هزار میلیارد تومان منابع بانکی پیشبینی شده نیز به سرنوشت ۱۱ هزار میلیارد تومان دولت رئیسی دچار شود.
قوامی افزود: در حال حاضر بانکهای استان خراسان شمالی ۲۰۰ درصد منابعشان، مصارف دارند و به طور نمونه بانک کشاورزی استان ۳۵۰۰ میلیارد تومان منابع دارد اما مصارف آن ۷۰۰۰ میلیارد تومان است که تجهیز این منابع جای سوال دارد. لذا اگر خارج از منابع و مصارف استان، ۲۰ هزار میلیارد تومان به پروژههای استانی اختصاص میدادند می توانستیم انتظار داشته باشیم که یکسری پروژههای نیمه تمام در خراسان شمالی به بهرهبرداری برسند و با بهره برداری از آن پروژهها، اشتغال ایجاد شود، تولید و درآمد سرانه استان نیز افزایش یابد.
وی خاطر نشان کرد: از سوی دیگر حدود ۸۰۰۰ میلیارد تومان دیگر نیز از محل سرمایهگذاری خصولتی پیشبینی شده است و اگر وزیر کار بتواند حدود ۴۰۰۰ میلیارد تومان از منابع مجموعههای خود را به استان بیاورد، شاهد توسعه خواهیم بود.
این نماینده مجلس تاکید کرد که دولت، استاندار و مسئولان مربوطه پیگیر باشند که منابع پیشبینی شده اختصاص یابد و منابع روی کاغذ نماند.
وی در ادامه با اشاره به تاکید وزیر کار بر استفاده از نیروهای بومی در استان خراسان شمالی بیان کرد: وزیر کار در این سفر تاکید داشت از نیروهای بومی استفاده شود که قطعا باعث کارآمد بودن نیروها خواهد شد و تحول ایجاد میکند. مصوبات وزیر کار از نظر سمبلیک برای توسعه و پیشرفت استان مفید است و تحول ساختاری در استان نیازمند این نکات است. از سوی دیگر برای تحول ساختاری در استان و ارتقای شاخصها و افزایش اشتغال و تولید و همچنین کاهش نابرابری باید بتوانیم بر اساس بند ۱۰ قانون اصل ۴۴ معدن آلبلاغ را به مردم واگذار کنیم، چراکه استفاده از ظرفیت های مردمی می تواند به توسعه استان بسیار کمک کند.
قوامی تاکید کرد: بدین ترتیب می توان این معدن را استخراج کرد و ۳۶ درصد منابع را به استان تخصیص داد که منجر به آبادانی بیشتر خواهد شد. وی در پایان با اشاره به تاثیرات مصوبات سفر رئیس جمهور و وزیر کار در توسعه استان خراسان شمالی، بیان کرد: این سفر، دومین سفر رئیسجمهور به خراسان شمالی برای شرکت در اجلاس نماز بود که از این فرصت استفاده شد و از نظر معنوی ارزش سفر بالا بود، چراکه نماز یک ظرفیت بیانتهای معنوی است که باعث خیر و برکت برای استان خواهد شد. از سوی دیگر حضور رئیسجمهور و هیات همراه در استان دستاوردهای مادی هم دربر داشت.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات