
تازه ها

به گزارش بازارکار به نقل از پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان، این برنامه از ۲۸ آذرماه ۱۴۰۳ و با برگزاری رویداد ملی «امید» آغاز شد و طی ماههای گذشته، بستری پویا برای شناسایی و توانمندسازی ایدههای نوآور و تیمهای فناور در سراسر استان فراهم کرد.
در جریان اجرای این برنامه، بیش از ۲۰۰ ایده در سامانه «کلام زنده» به ثبت رسید که از این میان، بیش از ۸۵ ایده به هستههای فناور و نوآور تبدیل و در فضاهای کار اشتراکی پارک علم و فناوری و مراکز رشد شهرستانها مستقر شدند.
در راستای توانمندسازی تیمها، مجموعهای از بوتکمپهای تخصصی در حوزههایی همچون هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء، تولید محتوای دیجیتال، اقتصاد دریامحور، صنایع خلاق و اقتصاد دیجیتال برگزار شد.
همچنین، بیش از ۱۵ کارگاه آموزشی در حوزههای کلیدی همچون تیمسازی، طراحی بوم کسبوکار و بازاریابی و نیز ۶۵ جلسه راهبری ایده و ۶۰ جلسه منتورینگ تخصصی با حضور منتورهای استانی اجرا شد.
گفتنی است، برنامه «نوآفرین صنعتساز» با هدف تقویت زیستبوم نوآوری، ارتقاء مهارتهای فناورانه جوانان و توسعه اشتغال پایدار مبتنی بر دانش و فناوری، گامی مؤثر در مسیر توسعه استان سیستان و بلوچستان به شمار میرود.
ارسال نظرات