رمضان، ماه برکت و رحمت الهی است. بیایید در این ماه، از برکات الهی بهره‌مند شویم. رمضان، ماه برکت و رحمت، مبارک باد.

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۶۸۳۲۲
رئیس دانشگاه آزاد خراسان شمالی، ایجاد بستر‌های مناسب برای پژوهش‌های بین‌رشته‌ای در حوزه هوش مصنوعی و حمایت از پایان‌نامه‌ها و طرح‌های دانش‌بنیان را از برنامه‌های واحد بجنورد این دانشگاه در سال جدید برشمرد.
پنجشنبه ۱۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۱

غلامرضا کاظمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان شمالی و واحد بجنورد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در تشریح فعالیت‌ها و دستاوردهای این دانشگاه در سال گذشته و برنامه‌ها در سال جدید به‌ویژه در حوزه‌های فناوری نوین ازجمله هوش مصنوعی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد در راستای تأکید دکتر طهرانچی و ضرورت تحول در حوزه‌های دانشی و فناوری، اقدامات متعددی را در حوزه هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین آغاز کرده است.
وی توضیح داد: ازجمله این اقدامات راه‌اندازی کارگاه‌های آموزشی و دوره‌های تخصصی در زمینه هوش مصنوعی برای اعضای هیئت علمی و دانشجویان، تدوین برنامه برای راه‌اندازی مراکز رشد و نوآوری با تمرکز بر فناوری‌های هوش مصنوعی، مشارکت در پروژه‌های تحقیقاتی مرتبط با کاربرد‌های هوش مصنوعی در صنایع مختلف است.
ازجمله برنامه‌های ویژه‌ای که در حال اجرا یا در دستور کار قرار دارد می‌توان توسعه مراکز نوآوری و فناوری، راه‌اندازی رشته‌های جدید و بین‌رشته‌ای با رویکرد‌های فناورانه و تقویت همکاری‌های بین‌المللی در حوزه آموزش و پژوهش را نام برد

کاظمی عنوان کرد که برنامه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد برای سال ۱۴۰۴ توسعه فعالیت‌های سال 1403، ایجاد بستر‌های مناسب برای پژوهش‌های بین‌رشته‌ای در حوزه هوش مصنوعی و حمایت از پایان‌نامه‌ها و طرح‌های دانش‌بنیان در این حوزه خواهد بود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد در پاسخ به این پرسش که به عنوان دانشگاه حل مسئله چه برنامه و طرح‌هایی برای حل مسائل منطقه انجام داده و یا در دستور کار دارید؟ تشریح کرد: این دانشگاه با رویکرد دانشگاه حل مسئله، تاکنون اقداماتی در راستای شناسایی و حل مشکلات منطقه‌ای ازجمله اجرای طرح‌های تحقیقاتی برای بهبود بهره‌وری کشاورزی و مقابله با بحران‌های محیط‌زیستی، همکاری با صنایع منطقه برای بهبود فرآیند‌های تولیدی و افزایش اشتغال‌زایی، ایجاد بستر‌های آموزشی برای مهارت‌آموزی و توانمندسازی جوانان منطقه در سال 1404 انجام داده است و برنامه‌های ویژه‌ای برای حل مشکلات زیست‌محیطی، توسعه کسب‌وکار‌های دانش‌بنیان و ارتقای سطح مهارت‌های فناورانه در نظر دارد.
کاظمی برنامه‌ها و اولویت‌های سال ۱۴۰۴ دانشگاه متبوع خود را تشریح کرد و گفت: تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه، توسعه زیرساخت‌های فناوری و پژوهشی، ارتقای سطح کیفی آموزش و پژوهش و افزایش نقش دانشگاه در کارآفرینی و اشتغال‌زایی ازجمله برنامه‌ها و اولویت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد در سال جاری است.
وی درباره برنامه‌های در حال اجرای دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد بیان کرد: ازجمله برنامه‌های ویژه‌ای که در حال اجرا یا در دستور کار قرار دارد می‌توان توسعه مراکز نوآوری و فناوری، راه‌اندازی رشته‌های جدید و بین‌رشته‌ای با رویکرد‌های فناورانه و تقویت همکاری‌های بین‌المللی در حوزه آموزش و پژوهش را نام برد.
2 مدرسه عالی مهارتی حقوق و هوش مصنوعی راه‌اندازی شد
کاظمی گریزی به دستاورد‌های ویژه و شاخص دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد در سال ۱۴۰۳ هم زد و تشریح کرد: این دانشگاه سال گذشته موفق به کسب دستاورد‌های مهمی شد که ازجمله آنها می‌توان اجرای پروژه‌های تحقیقاتی کاربردی در حوزه‌های فناوری و صنعت را ذکر کرد.
وی اضافه کرد: در حوزه آموزش و در راستای بسته کاری ارتقای کیفیت و کارآمدی دوره‌های تحصیلی و راه کنش کیفیت بخشی و تقویت هم افزایی میان عوامل زیست بوم آموزش‌های فنی، حرفه‌ای و مهارتی هم دو مدرسه عالی مهارتی حقوق و مدرسه عالی مهارتی هوش مصنوعی راه‌اندازی شد.در این مدارس عالی دوره‌های کوتاه مدت و میان مدت تخصصی برگزار شده است و استقبال مطلوبی از سوی دانشجویان به عمل آمد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان شمالی افزود: با توجه به شرایط نامطلوب گذشته واحد بجنورد در بحث هرم هیئت علمی و متناسب با اقدام اجرای هم افزایانه نظام‌های جذب و ارزیابی عملکرد اعضای هیئت علمی در جهت کیفی سازی و اصلاح هرم رتبه‌ای اعضا در سند تحول، دبیرخانه کمیته منتخب استان تقویت و جلسات و پیگیری‌های مقتضی از اساتید در شرف ارتقا صورت پذیرفت که به این ترتیب ۷ پرونده ارتقا به سازمان مرکزی دانشگاه ارسال و ۴ عضو هیئت علمی به مرتبه دانشیاری نایل آمدند.
کاظمی یادآور شد: در راستای اقدام کاری اجرای نظام جذب و تبلیغ خدمات و دستاورد‌های دانشگاه از بسته ارتقای کیفیت و کارآمدی رشته‌های تحصیلی، معرفی توانمندی‌های دانشگاه در جوامع هدف روستاها، مدارس، ادارات، کارخانجات در دستور کار قرار گرفت. در نتیجه علاوه بر احیای تعدادی از رشته‌های تحصیلی راکد واحد‌های استان، شاهد رشد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان از ۷ هزار نفر به ۱۳ هزار نفر بوده‌ایم. اکنون ۴۰ درصد دانشجویان استان خراسان شمالی در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل می‌کنند.

برچسب ها:

ارسال نظرات