دکتر صاحب سروش فر افزود: همچنین موفق شدیم امسال حدود ۳۶ میلیارد تومان با همکاری استانداری و بانک مهر از محل تسهیلات جزء ۳ بند ب تبصره ۲ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ برای استان کهگیلویه و بویر احمد مجوز بگیریم. همچنین در زمینه زنبورداری و تولید عسل نیز فعالیت داریم و به زنبورداران مشاوره میدهیم و همچنین با همکاری دانشگاه یاسوج در زمینه آنالیز عسل نیز فعالیت میکنیم. این آنالیزها میتواند میزان شکر، ساز و کار و ... عسل را برای زنبورداران مشخص کند.
وی در ادامه با اشاره به برند عسل این استان گفت: فعالیتهای ما در حوزه زنبورداری و تولید عسل با برند دنابیز زیرمجموعه جهاد دانشگاهی است انجام میشود و این میتواند در فرآیند اعتماد سازی و جلب نظر مردم موثر باشد چرا که نام جهاد دانشگاهی پشت محصولات ماست. برند ما سایت مخصوص به خود را نیز دارد که همه اطلاعات این برند روی این سایت قابل مشاهده است.
سروشفر درباره پروژه تولید سم از گیاهان دارویی اظهار کرد: فعالیت بعدی ما، تولید سم از گیاهان دارویی است. ما در استان خود تلاش کردیم تا بتوانیم این پروژه را نیز جلو ببریم اما به دلیل نبود منابع مالی این پروژه پس از پنجاه الی شصت درصد پیشرفت متوقف شد. اگر حدود سی میلیارد تومان اعتبار به این پروژه اختصاص داده شود، پروژه جلو میرود و بیست تا سی نفر به صورت مستقیم درگیر این کار و چند صد کشاورز نیز به صورت غیر مستقیم در این حوزه مشغول خواهند شد. تولید سم از گیاهان دارویی، تولید آنتی بیوتیکهای دارویی و ... از اهداف این پروژه است.
رئیس جهاد دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد در پایان با اشاره به یکی از دغدغههای کشاورزان این استان گفت: یکی از موضوعاتی که باعث ترس کشاورزان میشود، این است که ممکن است محصولاتشان فروش نرود. اگر با این کشاورزان قرارداد منعقد شود، خیال آنها نیز راحت خواهد شد و با سهولت بیشتری با ما همکاری خواهند کرد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد در گفتگو با بازارکاراعلام کرد:
صاحب سروش فر در گفتگو با بازار کار با اشاره به فعالیت های جهاد دانشگاهی در استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: واحد جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویر احمد در راستای اشتغال اقدامات گوناگونی نظیر برگزاری دورههای آموزشی انجام میدهد. یکی دیگر از این اقدامات اعطای تسهیلات برای کسب و کارهای خرد به مبلغ ۱۰۰ الی ۱۵۰ میلیون تومان است.
ارسال نظرات