تازه ها
به گزارش بازارکار و به نقل از روابط عمومی پارک علم و فناوری خراسان رضوی، نظری در حاشیه بازدید از بیست و سومین نمایشگاه بینالمللی دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار با اشاره به ضرورت حمایت از شرکتهای دانش بنیان، از سیاستهای جدید حمایتی استانداری در حوزه پژوهش خبر داد و اظهار کرد: چه با رویکردهای دینی و چه ملی، در هر شرایط حتی اگر بخواهیم براساس شعار سال هم حرکت کنیم، باید به دنبال دانش بنیان کردن تولید و اشتغال باشیم و برای تحقق این هدف هم چارهای جز پژوهش نداریم.
وی افزود: اعتقاد ما این است که پژوهش همراه با عمل میتواند به اوج کارایی برسد. مثلاً در جریانی که کشاورزی، صنعتگری یا تحقیقات علوم انسانی صورت میگیرد، خط سیر پژوهش هم جاری باشد و پژوهشگران ما به موازات فعالان سایر عرصهها، دستاوردهای خود را در اختیار قرار دهند و کاری کنند که چرخ صنعت، کشاورزی و دانش بهتر بچرخد.
استاندار خراسان رضوی با اشاره تحول قابل توجه قرارگاه اقتصاد دانش بنیان استان از سال گذشته تاکنون خاطرنشان کرد: دبیر این قرارگاه، پارک علم و فناوری استان است و خوشبختانه در 10 ماه گذشته، شاهد تحولی هستیم که با محوریت مردمی سازی پژوهش و شبکهسازی نخبگان صورت گرفته و در سایه آن، از یکسو مشارکت دانش آموزان و همه اقشار نخبگانی جامعه جذب شده و از سوی دیگر، شبکه منسجم و بهم پیوستهای از پژوهشگران و اندیشمندان درحال تشکیل است.
وی ادامه داد: مردمی بودن، ذات نظام اسلامی است و در این شرایط، حتی اگر فردی در دورافتادهترین روستاهای کشور دارای ایده و صاحب نظر باشد، شناسایی خواهد شد و مورد رسیدگی، تکریم و توجه قرار میگیرد تا ایده او به فعلیت برسد. نمایشگاههای دانش بنیان نظیر نمایشگاه هفته پژوهش هم فرصت بهینهای است که شرایط ویژهای را برای همه ایجاد میکند و از بخشهای خصوصی گرفته تا سازمانهای حاکمیتی، همه از ابعاد مختلف پژوهش برای نفع گروهی خود استفاده میکنند.
نظری تصریح کرد: نیازمندیها و هزینههای مربوط به پژوهش بخشی از هزینههای اجرا است زیرا اگر پژوهش لازم، به موقع، خوب و کاربردی در مسیر کارهای اجرایی داشته باشیم حتما هزینههای جاری و اجرایی ما کاهش پیدا خواهد کرد و زودتر و کیفیتر به نتیجه خواهیم رسید، در واقع پژوهش، هزینههای اجرایی را کاهش و کیفیت را افزایش میدهد.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات