نهمین جشنواره جهادگران علم و فناوری فارس با برنامه هایی نظیر نمایشگاه محصولات فناورانه، رونمایی از طرح علمی برتر، رونمایی از کتاب و تقدیر از برترین های علمی استان فارس برگزار خواهد شد.
به گزارش بازار کار فارس و به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان فارس، احمدرضا قاسمی رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان فارس در جمع خبرنگاران از برگزاری نهمین جشنواره جهادگران علم و فناوری در این استان خبر داد و گفت: این جشنواره در روز سه شنبه، 22 آذرماه مصادف با هفته پژوهش در مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد.
به گفته وی در جشنواره مذکور برنامه هایی نظیر نمایشگاه محصولات فناورانه، رونمایی از طرح علمی برتر، رونمایی از کتاب و تقدیر از برترین های علمی استان فارس انجام خواهد شد.
قاسمی ادامه داد: در این جشنواره از طرح های علمی و پژوهشی پینگر آکوستیک و کود ارگانیک رونمایی خواهد شد.
رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان فارس همچنین از رونمایی کتاب اصول طراحی و ساخت فنرهای رینگی نوشته مهندس حمیدرضا صادقی و مهندس محمد مهدی تولایی خبر داد.
از دیگر برنامه های این جشنواره تقدیر از برترین های علمی استان فارس است که قاسمی در این خصوص توضیح داد: در نهمین جشنواره جهادگران علم و فناوری در استان فارس از 26 نفر از نفرات برتر علمی استان در بخش های مختلف شتاب دهنده برتر، شرکت دانش بنیان برتر، خیر برتر در عرصه علم و فناوری، زوج نخبه برتر، استاد برتر در حوزه فناوری، مرکز رشد برتر بسیج استان فارس، نوآور برتر، کارآفرین برتر، مدیر علمی برتر استان فارس، پایگاه علمی برتر استان فارس، نفرات برتر کارگروه خانه نخبگان استان فارس، فعال کارگروه ستاد علم و فناوری، پژوهشگر برتر برتر استان فارس و خبرنگار برتر خبرگزاری علم و فناوری استان فارس تقدیر خواهد شد.
رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان فارس همچنین تصریح کرد: سردار یدالله بوعلی، فرمانده سپاه فجر استان فارس سخنران ویژه این جشنواره خواهد بود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح ساختار و اقدامات سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان فارس پرداخت و گفت: هماکنون در سطح استان چهل پایگاه علمی و هفت مرکز رشد در زمینههای الکترونیک، شیمی، مکانیک، کشاورزی، عمران، صنعت و... ذیل سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری استان مشغول فعالیت هستند.
قاسمی با اشاره به سخن رهبری مبنی بر افزایش کمی و کیفی شرکت های دانش بنیان اظهار کرد: در مراکز تحت نظر سازمان در نظر داریم ایده ها را به نمونههای اولیه و با هدایت، حمایت و مشاوره به محصولات تجاری تبدیل کنیم و در نهایت هسته های فناور به واحدهای فناور و سرانجام به شرکت های دانش بنیان مبدل شوند.
وی تصریح کرد: با افزایش تعداد شرکت های دانش بنیان می توان دست برتر را در دنیا داشته و به مرجعیت علمی تبدیل شد که این مرجعیت کشور را در زمینه های اقتصادی، فرهنگی و سیاسی فراهم خواهد کرد.
این مقام مسئول به فعالیت خانه نخبگان سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری استان فارس اشاره کرد و گفت: این مرکز دارای پنج کارگروه صنعت، عمران، سلامت، گردشگری و کشاورزی است که به احصای چالشها، فرصتها و مسائل میپردازد.
وی با بیان اینکه فارس رتبه اول کشور در عرصه گیاهان دارویی را دارد که در این راستا از چندین سال قبل مرکز هدایت و حمایت را راهاندازی کردهایم، خبرگزاری علم و فناوری، پژوهشکده بسیج با ۲۸۶ نفر پرسشگر و حوزه علمی اقشار تخصصی بسیج نظیر بسیج اساتید و مهندسین را از دیگر بخشها و فعالیت های سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان عنوان کرد.
ارسال نظرات