السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۵۴۳۸۰

پیش بینی پرداخت ۲۰ میلیارد تومان دستمزد به زندانیان لرستان

مدیرکل زندان‌های استان با اشاره به پرداخت حدود ۱۴ میلیارد تومان دستمزد در سال گذشته به زندانیان استان بابت فعالیت‌های اشتغال، گفت: پیش‌بینی می‌شود این مبلغ تا انتهای سال جاری به ۲۰ میلیارد تومان هم برسد.
دوشنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۲

عبدالمجید کشوری امشب در دیدار با مدیرکل فنی و حرفه‌ای لرستان اظهار کرد: امروزه نگاه دستگاه قضا و سازمان زندان‌ها و سازمان فنی و حرفه‌ای ایجاد تغییرات بنیادین و اساسی در سبک زندگی و نگرش زاندنیان است که در همین راستا در طی سالیان اخیر اقدامات خوبی در خصوص حرفه‌آموزی و ایجاد اشتغال در زندان با همکاری نهاد‌های مربوطه صورت گرفته است.

وی اصلی‌ترین دغدغه برای خانواده زندانیان را بحث معیشت و اقتصاد خانواده دانست و تصریح کرد: با ایجاد اشتغال در زندان، هم بخشی از مشکلات مربوط به معیشت خانواده زندانی و هم مسئله پرکردن اوقات فراغت زندانیان برطرف می‌شود که این موارد می‌تواند تأثیرات چشمگیری در کاهش آسیب‌های اجتماعی درون و بیرون زندان داشته باشد.

مدیرکل زندان‌های لرستان افزود: با هماهنگی بین دو دستگاه می‌توانیم اتفاقات بهتری را رقم بزنیم که این تعامل متضمن کاهش آسیب‌های اجتماعی، ایجاد اشتغال و رفع دغدغه‌های معیشتی زندانیان خواهد شد.

مدیرکل زندان‌های استان با اشاره به پرداخت حدود ۱۴ میلیارد تومان دستمزد در سال گذشته به زندانیان استان بابت فعالیت‌های اشتغال گفت: پیش‌بینی می‌شود این مبلغ تا انتهای سال جاری به ۲۰ میلیارد تومان هم برسد.

عضو شورای قضایی استان اظهار کرد: در سال‌های گذشته علاوه بر همکاری‌های صورت گرفته در خصوص مهارت آموزی به زندانیان، مسابقات مهارت آموزی زندانیان نیز با همکاری دو دستگاه برگزار شده است.

وی همچنین ضمن تقدیر و تشکر از مجموعه کارکنان اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای گفت: امیدواریم این همکاری در دوره مدیریتی جدید بیشتر، جدی‌تر و بصورت مستمر پیگیری شود.

علی پاشایی، مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای لرستان نیز در این دیدار ضمن اعلام آمادگی برای تعامل بیشتر با اداره کل زندان‌های استان لرستان گفت: آموزش و مهارت آموزی باید منجر به ایجاد اشتغال شود و در عین حال از آموزش به شیوه‌های سنتی پرهیز گردد و مهارت آموزی در قالب روش‌هایی نوین و به‌روز صورت پذیرد.

وی در ادامه تصریح کرد: از آنجایی که زندانیان از اقشار آسیب‌پذیر جامعه هستند، مدیران موظفند با تمام توان در جهت رفع مشکلات آنان بکوشند و ما نیز با پیگیری مستمر در صدد برطرف کردن برخی از نیاز‌های این قشر اعم از آموزش و مهارت آموزی خواهیم بود.

پاشایی اظهار کرد: پژوهش در حوزه حرفه آموزی و ایجاد اشتغال واقعی می‌تواند به مباحث علمی درون سازمانی کمک کند. همچنین جذب تسهیلات تبصره ۱۸ در راستای ایجاد اشتغال واقعی و پس از مهارت آموزی، ضروری به نظر می‌رسد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای افزود: در راستای تعامل هرچه بیشتر بین دو دستگاه، مرکز ثابت آموزشی و مهارت آموزی در یکی از زندان‌های متراکم استان ایجاد شود و انعقاد تفاهم‌نامه همکاری، نقشه راه دو دستگاه در سال آتی خواهد بود.

ارسال نظرات