بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۴۴۴۰۹
بیدخوری گفت:خراسان رضوی به دلیل گستردگی و تنوع جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی، طبیعی و گردشگری از ظرفیت بسیاری برای توسعه بومگردی و ایجاد واحدهای اقامتی برخوردار است.
سه‌شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۶

به گزارش بازارکار و به نقل از خبرگزاری شبستان از خراسان رضوی، «یوسف بیدخوری» در جمع خبرنگاران گفت: سرعت رو به رشد بومگردی در استان و جذابیتهای این حوزه برای گردشگران، فرصتی برای جذب و ورود بیشتر گردشگر است، هم اکنون ۱۵۰ اقامتگاه بومگردی روستایی به نیروی محرکه توسعه و پیشرفت روستاهای استان تبدیل شده‌اند و نقش مهمی در پیشگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها و فرصتی برای جذب گردشگر را بازی می کنند.

معاون گردشگری اداره کل میراث‌ فرهنگی خراسان رضوی با بیان این که خراسان رضوی پیشرو در توسعه بومگردی و راه اندازی اقامتگاههای بومگردی است ادامه داد: گردشگری، خود می‌تواند گامی موثر در مسیر اصلاح و تجدید حیات روستاها نیز باشد.

وی با بیان این که در توسعه گردشگری روستایی و بومگردی، خانه‌های قدیمی روستاها بازسازی می‌شوند گفت:با جذب گردشگر، علاوه بر ایجاد اشتغال در روستاها، درآمد فروشگاههای محلی از فروشندگان صنایع دستی تا فروشندگان مایحتاج روزانه افزایش پیدا می‌کند و این موجب می‌شود تا ساکنان روستا، بیشتر تشویق به زندگی در آنجا شوند.

بیدخوری افزود: علاوه بر این بومگردی و اسکان در اقامتگاههای بومگردی به دلیل شرایط ویژه و منحصر به فردی که دارند به واسطه ارتباط نزدیک با طبیعت، به شدت مورد توجه گردشگران و مورد مقبولیت هستند و بنابر این نمی توان در این زمینه شک داشت که این بخش، فرصتی برای توسعه صنعت گردشگری است.

معاون گردشگری اداره کل میراث‌ فرهنگی خراسان رضوی ادامه داد: بیش از ۵۴ روستا در این استان از ظرفیت‌های ویژه‌ای در حوزه گردشگری برخوردارند که بر اساس مطالعات انجام شده این روستاها توانمندی بالقوه مناسبی برای جذب گردشگران داخلی و خارجی دارند که ۳۸ روستا به صورت تخصصی و کارشناسی دارای قابلیت گردشگری شناسایی شده و ۱۶ روستای دیگر نیز به عنوان «روستای هدف گردشگری» تعریف شده‌اند.

وی اضافه کرد:خراسان رضوی به دلیل گستردگی و تنوع جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی، طبیعی و گردشگری از ظرفیت بسیاری برای توسعه بومگردی و ایجاد واحدهای اقامتی برخوردار است.

ارسال نظرات