بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۴۵۶۴۳
رییس مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی در مجلس شورای اسلامی گفت: نبود عزم جدی از سوی مدیران شهری گناباد، مانع مهم بلاتکلیفی و تحقق نیافتن احداث شهرک کارآفرینی در این شهرستان بوده است.
پنجشنبه ۰۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۵

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد صفایی دلویی در جلسه بررسی مسائل و مشکلات کارآفرینان جوان گنابادی افزود: احداث شهرک کارآفرینی گناباد به عنوان عامل مهم در ساماندهی مبلمان شهری و حمایت اشتغال و کارآفرینی از  حدود ۱۲ سال پیش مطرح بوده است، ولی تاکنون مجموعه مدیران شهری  اعم از شهرداران و شورای اسلامی توجهی به عملیاتی کردن آن نداشتند.

وی اظهار داشت: توصیه‌ هایی هم به شهردار و اعضای فعلی شورای اسلامی گناباد برای اهتمام به راه اندازی شهرک کارآفرینی در این شهر ارایه  شده است، ولی عمل به این توصیه ها مشخص نیست.

نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از کوتاهی و مانع تراشی برخی از بانکها برای پرداخت تسهیلات به متقاضیان گفت: بانکها از پول مردم به خود مردم می خواهند تسهیلات  بدهند ولی باز هم در جذب اعتبارات شاهد کوتاهی هایی هستیم و  مشکلاتی در روند پرداخت مشاهده می شود.

وی اظهار داشت: تسهیلاتی که در ماههای ابتدایی سالجاری ابلاغ شده است، به دلیل کوتاهی یکی از مسوولان ذیربط بانکی زمینه جذب و پرداخت تسهیلات آن فراهم نشده است و در نتیجه این منابع به اتمام رسید و فرصت جذب آن برای شهرستان  گناباد فراهم نشد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: معضل اشتغال تنها با رفع تکلیف برخی از دست اندرکاران و مسوولان مربوطه برطرف نمی شود و باید  راهکار عملیاتی ارایه کرد.

صفایی بهره برداری واحد تولیدی تراکتور سازی در گناباد طی هفته دولت با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت را یادآور شد و افزود: بهره برداری از این واحد موجب تحول در اشتغال صنایع جانبی این صنعت در  گناباد طی ۱۰ سال آینده می شود و یکصد واحد جانبی ایجاد می کند.

فرماندار گناباد با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب و رویکردهای دولت سیزدهم مبنی بر رفع موانع تولید اشتغال و کارآفرینی بیان کرد: هر گونه مانع زدایی در مسیر تحقق اشتغال پذیرفته نیست و همه مسوولان ذیربط باید با شناسایی ظرفیتهای موجود از همه توان برای حمایت از تولیدکنندگان و کارآفرینان بهره گیرند.

طرح احداث شهرک کارآفرین شهرستان گناباد با هدف تجمیع اصناف و از جمله صنوف آلاینده و زیست محیطی از سال ۱۳۸۹ مورد  توجه قرار گرفت ولی با گذشت ۱۲ سال هنوز محقق نشده است.

در برنامه ریزی نخست قرار بود شهرک کارآفرینی در زمینی به وسعت ۲۰ هکتار و با ساخت ۲۰۰ واحد فعالیت خود را آغاز کند و  یک هزار و ۴۰۰ صنف مزاحم و آلاینده از سطح شهر گناباد به آن مکان انتقال یابند و این اقدام زمینه اشتغال چهار هزار نفر را فراهم می کرد.

مرکز شهرستان گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد و جنوبی ترین نقطه استان خراسان رضوی قرار دارد.

ارسال نظرات