ایام سوگواری محرم برعزاداران و دل باختگان مکتب حسینی تسلیت باد

      

22 بهمن سالروز شکوهمند انقلاب اسلامی گرامی باد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۸۰۱۶۶
نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل گفت: این نهاد موفقیت‌های بی‌بدیلی کسب کرده است
چهارشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۷
نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه اردبیل بابیان اینکه نگاه مقام معظم رهبری به علم و جهاددانشگاهی جامع و پویا است گفت: تبدیل علم به ثروت از ایده‌های اصلی و اساسی است که باید در جهاددانشگاهی موردتوجه جدی قرار گیرد.
به گزارش بازارکار از روابط عمومی جهاددانشگاهی، آیت الله سیدحسن عاملی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه اردبیل ۳۱ خرداد ماه در پنجاه و دومین گردهمایی معاونان پژوهش و فناوری واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی به میزبانی واحد اردبیل بابیان اینکه عناوین توصیفی مقام معظم رهبری در مورد جهاددانشگاهی رسالت این نهاد انقلابی را سنگین‌تر می‌کند و کمتر جایی بوده است که ایشان این‌چنین در رابطه با آن فرمایش کنند گفت: نگاه مقام معظم رهبری به علم و جهاددانشگاهی جامع و پویا است و کار تیمی اصرار رهبری می‌باشد و جهاددانشگاهی نباید کار عادی انجام دهد. نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل بابیان اینکه سرعت تحولات در دنیای امروزی همه‌چیز را به‌هم‌ریخته است و گره‌های علمی متعددی را به وجود آورده است، افزود: امروز تولید علم ابزار قدرت است و باید پا به‌پای پیشرفت علم در دنیا حرکت کنیم و حاکمیت مطلوب درگرو توجه به علوم مختلف است. آیت الله عاملی ادامه داد: تبدیل علم به ثروت از ایده‌های اصلی و اساسی است که باید در جهاددانشگاهی موردتوجه جدی قرار گیرد. وی با اشاره به اینکه موازی کاری جهاددانشگاهی با دانشگاه‌های کشور بهانه‌ای بود که در اوایل شکل‌گیری این نهاد مطرح می‌شد، افزود: جهاددانشگاهی تعریف خاص خودش را دارد و این نهاد علمی جهادی در عرصه‌های علمی خاص ورود جدی داشته و موفقیت‌های بی‌بدیلی را کسب کرده است. امام‌جمعه اردبیل در ادامه ضمن اشاره به واردات محصولات ارز بر به کشور اظهار کرد: جهاددانشگاهی باید در این زمینه اقدامات مؤثری انجام دهد. آیت الله عاملی اضافه کرد: تولید بذر و ژن ثروت اصلی در زمان فعلی است و کار بر روی بذور قدرت بهره‌وری را به نقاط عجیبی رسانده است. وی تصریح کرد: افزایش شیر گاو به ۱۲۰ کیلوگرم در روز نمونه‌ای از نگاه علمی به مقوله کشاورزی و دامداری در کشورهای پیشرفته است که این مهم در این استان نیز باید با اقدامات جهاددانشگاهی عملی شود. امام‌جمعه اردبیل بیان کرد: میانگین سنی جوانان دانشمندان فعال در حوزه انرژی هسته‌ای ۲۷ سال می‌باشد و تجربه نشان داده است در صورت اعتماد به جوانان اقدامات شایسته‌ای انجام خواهد شد. نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل با اذعان بر اینکه ۴ میلیون و یک‌صد هزار خانواده از نعمت داشتن فرزند محروم هستند گفت: اقدامات مؤثر جهاددانشگاهی در مراکز درمان ناباروری خود قابل‌تقدیر است. این مقام استانی افزود: در بروز برخی سرطان‌ها در استان اردبیل و میزان ابتلا به دیابت رتبه‌های اول کشوری راداریم که باید مطالعات لازم در این موارد را جهاددانشگاهی آغاز نماید. آیت الله عاملی با تأکید بر اینکه تولیدات تسلیحاتی کشورمان به بیش از ۵۰ کشور صادر می‌شود، اظهار داشت، نباید در صنعت خودرو شاهد بی‌کیفیتی تولیدات باشیم. وی ضمن اشاره به واردات ۸۰ درصدی کاغذ به کشور، از تولید کاغذ از سنگ‌آهک در استان اردبیل خبر داد و افزود: در این راستا توجه به پایان‌نامه‌های علمی می‌تواند پیشرفت علمی را میسر کند. رئیس شورای فرهنگ عمومی استان کاهش ۶۰ درصدی مساحت کشور را از عهد صفویه تاکنون در سایه دو مشکل عدم نگاه علمی به مسایل و وجود رهبران ناصالح در کشور بیان کرد و ادامه داد: این امر سبب شد ۵۰۰ سال کشور ایران‌زمین بخورد و کرامت مردم این سرزمین از بین برود. نماینده ولی‌فقیه افزود: جمهوری اسلامی فرصتی برای برگشت به شکوه صفوی است و برخورداری علمی می‌تواند در این مسیر کارگشا باشد. تلاش جهاددانشگاهی اردبیل برای احداث مجتمع درمانی/ لزوم استفاده از پوشش گیاهی منحصر به فرد استان
رییس جهاددانشگاهی اردبیل گفت: در حوزه پشتیبانی و زیرساختی با تکمیل ساختمان ستادی، مهمانسرای سرعین، خرید سوله و اراضی کشاورزی و زمین برای احداث مجتمع درمانی ۲۳ تختخوابی توانستیم دو و نیم برابر این میزان را با جذب ۵ میلیارد تومان اعتبار افزایش دهیم.

به گزارش بازارکار، مهران اوچی رییس جهاددانشگاهی اردبیل، 31 خرداد در پنجاه و دومین همایش پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی که با حضور امام جمعه اردبیل، رییس جهاددانشگاهی و معاونان پژوهشی واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی در سالن شهید خودسیانی دانشگاه محقق برگزار شد، با اشاره به این که استان اردبیل دارای ظرفیت های مثال زدنی است و موقعیت استراژیک خاصی دارد، گفت: در اجرای طرح‌های ملی جهاددانشگاهی با اجرای مناسب و به موقع این طرح ها سعی کردیم واحد نمونه در سطح کشور باشیم که در این مسیر همه همکاران واحد استان تلاش شبانه روزی داشته اند.

وی ظرفیت های بخش گردشگری و کشاورزی استان اردبیل را باعث وجود تنوع منحصر به فرد پوشش گیاهی خاص و عالی در استان اردبیل بیان کرد و افزود: استان اردبیل برای تولید محصولات کشاورزی موقعیت مهمی دارد.

رییس جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل اصلاح الگوی کشت در منطقه، تولید علوفه سبز خارج از فصل، تولید بذر هیبریدی را در بخش کشاورزی استان مهم دانست و اضافه کرد: داشتن صدها جاذبه گردشگری در استان اردبیل باعث شده است این استان به یکی از قطب های گردشگری کشور تبدیل شود که می توانیم با استفاده بهینه از آن بهره مند شویم.

مهران اوچی با تأکید بر این که یک برنامه ریزی و هدف گذاری مناسب می تواند نتایج لازم را رقم بزند، اظهار کرد: وجود دانشکده های تخصصی در استان، دروازه قفقاز بودن، داشتن منطقه ویژه اقتصادی و وجود نخبگان جوان ظرفیت لازم برای استان اردبیل محسوب می شود که در صورت مصوب شدن منطقه آزاد تجاری شاهد شکوفایی هر چه بیشتر نیز خواهیم بود.

وی تصریح کرد: در سال 1380 واحد جهاددانشگاهی استان اردبیل آغاز به کار کرد و با تلاش شبانه روزی و جهادی همکاران و با نگاه فرهنگی توانستیم در مرکز افکارسنجی ایسپا، مرکز امام و انقلاب، برگزاری مناظرات دانشجویی و دفاع اقدامات ارزنده ای را انجام دهیم.

رییس جهاددانشگاهی استان ادامه داد: در حوزه آموزش تأکید بر آموزش های مهارتی در این واحد است و با کمیته امداد امام و معاونت بانوان استانداری و سایر ادارات دولتی همکاری‌های خوبی داشته‌ایم.

اوچی افزود: در حوزه پشتیبانی و زیرساختی با تکمیل ساختمان ستادی، مهمانسرای سرعین، خرید سوله و اراضی کشاورزی و زمین برای احداث مجتمع درمانی 23 تختخوابی توانستیم دو و نیم برابر این میزان را با جذب 5 میلیارد تومان اعتبار افزایش دهیم.

وی تکمیل مجتمع درمانی جهاددانشگاهی را از اولویت های اصلی واحد بیان کرد و گفت: در سال مهار تورم و رشد تولید جهاددانشگاهی به عنوان یک واحد علمی در زیست بوم علمی استان می تواند در افزایش و رشد تولید در کنار کارگاه های تولیدی قرار گیرد و مؤثر باشد.

ارسال نظرات