تازه ها
علی محمدی در این رابطه اظهار کرد: فعالان اقتصادی لرستان که جواز کسب یا هرگونه مدرک قدیمی و کاغذی دارند تا ۲۶ اردیبهشت فرصت دارند آن را به الکترونیکی تبدیل کرده و شناسه یکتا دریافت کنند.
وی با بیان اینکه ۶۶ هزار و ۵۲۵ مورد مجوز کاغذی در لرستان صادر شده است، خاطرنشان کرد: در صورتیکه مجوزها الکترونیکی نشوند باطل میشوند و فرد فاقد مجوز لازم برای ادامه فعالیت شناخته میشود.
محمدی بیان کرد: بعد از این مهلت مجوزی قانونی است که دارای شناسه یکتا باشد و ارائه خدمات دولتی هم منوط به داشتن مجوز الکترونیکی است و هرگونه تمدید، توسعه و تبدیل مجوزها به صورت الکترونیکی خواهد بود.
او با بیان اینکه از آبان ۱۴۰۲ حدود ۲۱ هزار مجوز کسب و کار کاغذی در لرستان شناسه یکتا گرفتهاند، افزود: کسانی که نمیتوانند این کار را خود انجام دهند میز خدمت مرکز ملی کسب و کار در اصناف برقرار است.
مدیرکل اقتصاد و دارایی لرستان ادامه داد: ۳۲ درصد مجوزهای قدیمی و کاغذی استان با کمک دستگاههای اجرایی که پای کار آمدهاند به الکترونیکی تبدیل شدهاند.
محمدی اضافه کرد: هدف از ایجاد درگاه ملی مجوزها ایجاد شرایط مساوی برای همه هموطنان و فعالان اقتصادی و حذف امضاهای طلایی است.
وی ادامه داد: شفاف سازی در انجام فرآیندها و صرفهجویی در زمان وهزینهها، تسهیل مدارک مورد نیاز و تسریع در صدور مجوزهای کسب و کار از دیگر مزایای این درگاه است.
این مسئول یادآور شد: صاحبان کسب و کار برای انجام این کار باید به درگاه ملی مجوزها به نشانی http://mojavez.ir مراجعه کنند، ضمن این که داشتن شماره پشت کارت ملی، شماره جواز کسب و کار و کد پستی محل کسب و کار برای فرایند الکترونیکی شدن الزامی است و این فرآیند در کوتاهترین زمان ممکن و به صورت رایگان قابل انجام است.
ارسال نظرات