تازه ها
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی خراسان رضوی، با همکاری کمیسیونهای سلامت و برند و تولید بدون کارخانه اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی خراسان رضوی، در نشستی تخصصی، ظرفیتهای ورود تولید بدون کارخانه به حوزه تجهیزات پزشکی بررسی شد.
«مرتضی کرباسی»، رئیس کمیسیون سلامت اتاق مشهد در این نشست تخصصی با تاکید بر اهمیت خودشناسی در مدیریت مطلوب یک واحد صنعتی گفت: آنچه جامعه را به سمت توسعه پایدار و صنعت را به سمت پیشرفت مستمر سوق میدهد، در بازنگری فردی و خودشناسی افرادی نهفته است که در این امر دخیلند؛ در واقع، باید با بهروز کردن نگرشها، یک واحد تولیدکننده صادرات محور را به درستی مدیریت نمود.
وی اظهار کرد: امروز همکاری خوبی بین دانشگاه علوم پزشکی مشهد و تمام سازمانها و اتاق بازرگانی برقرار است که باید از این فرصت بهرهگیری کرد و با ابتکار و هوشمندی، بر اقتصاد استان اثرگذار بود.
«محمدحسین روشنک»عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: برای نخستین بار بین تمام اتاقهای بازرگانی در کشور، کمیسیون های سلامت و برند و تولید بدون کارخانه در اتاق بازرگانی استان ایجاد شده است و این امر، نشان دهنده توجه اتاق مشهد به این دو حوزه مهم است.
وی در ادامه با اشاره به ارتباط متقابل حوزه برند و تولید بدون کارخانه گفت: در حوزه تولید بدون کارخانه باید برندسازی را یک صنعت دانسته و آن را مهم بدانیم،در خصوص کالاهایی که صاحب برند هستند، مرغوبیت کالا، تعیین کننده قیمت است؛ اما متاسفانه در کشور قیمتگذاری دستوری این موضوع را زیر سوال برده است.
«مجبتی نجفی»، معاون اداره نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو نیز در این نشست گفت: در وزارت بهداشت سه رویکرد نسبت به تولید بدون کارخانه وجود دارد؛ رویکرد نخست آن است که فرد دارای مجوز تولید بدون کارخانه در فضای کارخانه دیگری عینا محصول آن را تولید می کند، رویکرد دوم آن است که طراحی و ساخت یک محصول متعلق به دارنده مجوز تولید بدون کارخانه بوده و از فضای آن کارخانه برای تولید بهره می گیرد و رویکرد سوم، این است که مجوز تحقیق و توسعه، طراحی و ساخت مربوط به دارنده مجوز تولید بدون کارخانه بوده و صاحب این مجوز از ماشین آلات اجاره اییک کارخانه دیگر استفاده میکند.
وی اظهار کرد: به زودی دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه تولید قراردادی تجهیزات و ملزومات پزشکی توسط سازمان غذا و دارو صادر می شود. تولید قراردادی به فرآیندی اشاره دارد که در آن یک شرکت یا سازمان به نام تولیدکننده، برای تولید محصولات یا ارائهخدمات، با یک شرکت دیگر به نام سفارشدهنده یا مشتری، یک توافق قراردادی منعقد نموده و بر اساس آن، محصولات یا خدمات مورد نیاز مشتری تولید یا ارائه میشود. در این فرآیند، تولیدکننده مسئولیت تولید محصولات یا ارائه خدمات را بر عهده دارد؛ در حالی که سفارشدهنده مسئول پرداخت هزینههای مربوط به تولید یا ارائه خدمات است.
لینک کوتاه : https://news.mccima.com/?p=40589
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات