بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۶۷۷۵
با چالش‌های متعددی در مسیر رشد و جذب سرمایه‌گذار مواجه هستند. کمبود زمین صنعتی، مشکلات نقدینگی، ضعف در زیرساخت‌ها و موانع حقوقی از جمله مسائلی است که روند توسعه این شهرک‌ها را کند کرده است.
يکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۶

به گزارش بازار کار، علیرضا یوسف‌نژاد در نشست با خبرنگاران، با اشاره به زیاد بودن دغدغه‌های تولید گفت: مطالبه گری‌ها در این بخش بسیار حائز اهمیت است.
چالش‌های شهرک‌های صنعتی مازندران برای توسعه اقتصادی لازم است زیر ساخت‌ها به ویژع زمین‌های ویژه برای استقرار صنایع در استان فراهم شود، اما کمبود زمین صنعتی و محدودیت توسعه، مشکلات مالی و کمبود نقدینگی، ضعف زیرساخت‌های اساسی آب، برق، گاز و حمل‌ونقل، موانع حقوقی و مالکیتی زمین‌های وقفی و مشکلات ثبتی، مشکلات زیست‌محیطی و فرسودگی تجهیزات، بروکراسی اداری و پیچیدگی دریافت مجوز‌ها و کمبود نیروی کار ماهر از جمله مشکلات مازندران در عدم توسعه اقتصادی این استان محسوب می‌شود و کارشناسان تأکید دارند که حل این چالش‌ها نیازمند حمایت‌های مالی، بهبود زیرساخت‌ها و تسهیل فرآیند‌های اداری است.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران، مشکلات شهرک صنعتی در استان را سخت‌افزاری و نرم افزاری عنوان کرد و گفت: بیشترین دغدغه ما در بحث زیر ساختی و جذب سرمایه‌گذار است و به واسطه نزدیک بودن به منطقه ازاد می‌توان ظرفیت مناسبی برای سرمایه‌گذاران باشد.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان مازندران با اشاره به اینکه برای منابع موجود در سازمان جهت‌گیری مناسبی می‌شود، افزود: برنامه‌ها بر طبق موضوعات محوری و اساسی در حال انجام است و در این راستا، پیگیری احداث پست برق ۱۳ به ۲۰ کیلو ولت شهدای محمود آباد، پیگیری احداث پست برق ۱۳ به ۲۰ کیلو ولت نکا، پیگیری احداث پست شهید سلیمانی از جمله اقدامات بوده است.
یوسف‌نژاد با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه گاز رسانی به شهرک‌های صنعتی، افزود: پیگیری گازرسانی به شهرک صنعتی لاریجان، شهرک صنعتی ساری، اصلاح شبکه گاز امام‌زاده عبدالله آمل انجام شده است.
وی در حوزه تامین آب شهرک‌های صنعتی نیز گفت: تامین آب از طریق تجهیز چاه شهرک صنعتی لاریجان، تامین آب شهرک صنعتی ساری۲، تامین اب شهرک صنعتی شهید سلیمانی از جمله اقدامات بوده است.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران، گفت: در راستای ایجاد صنایع کارگاهی و اجاره ساخت ۱۴۳ واحد صنایع کارگاهی در دستور کار قرار گرفت.
این مسئول با اشاره به مشکلات و تغییر کاربری اراضی در اختیار نیز خاطرنشان کرد: تغییر کاربری فاز توسعه شهرک صنعتی تشبندان، تعیین تکلیف توسعه شهرک صنعتی امامزاده عبدالله آمل از اراضی شرکت دیزل، انتقال سند شهرک صنعتی شهید سلیمانی بهشهر، تعیین تکلیف اراضی دارای متصرف و تداخلی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی مانند، سلمانشهر، بندپی، مرزن آباد، شورمست بابلکنار، چمستان، نکا و تشبندان از جمله اقدامات بوده است.
وی خاطرنشان کرد: ایجاد و توسعه شهرک‌های صنعتی نیز حائز اهمیت بوده و در این راستا کمیته تملک و رفع موانع مشکلات و تغییر کاربری‌ها در شهر‌های مازندران اقدامات مهمی انجام می‌دهند.
یوسف‌نژاد با اشاره به واحد‌های تولیدی راکد در مازندران، گفت: طی یکسال اخیر،۷۰۰ پرونده مورد بررسی قرار گرفت و ۱۲ پرونده تصمیم به خلع ید شد.

ارسال نظرات