
تازه ها

به گزارش بازار کار، سیروس بیکبکان اظهار کرد:سطح زیرکشت گل محمدی در چهارمحال و بختیاری حدود ۳۵۰ تا ۳۶۰ هکتار است که شامل دو بخش دیم و آبی میشود، یعنی از هر هکتار سطح زیرکشت ۳/۵تن گل محمدی برداشت میشود که در مجموع میزان پیشبینی برداشت گل محمدی ۱۰۰۰تن در هکتار خواهد بود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: در استان کارگاههای گلابگیری کوچک توسط تولیدکنندگان احداث شده است اما عمده گل محمدی چهارمحال و بختیاری به دلیل نبود شرکت اسانسگیری به استانهای همجوار فرستاده میشود.
وی در ادامه افزود: برای توسعه گل محمدی در چهارمحال و بختیاری نیازمند سرمایه گذار برای احداث شرکت اسانسگیری هستیم که این امر باعث تشویق کشاورزان به کاشت گل محمدی و همچنین توسعه آن در استان میشود.
بیک بکان تصریح کرد: به دلیل نبود شرکت گلابگیری در چهارمحال و بختیاری و شرایط سخت حمل به استانهای همجوار باعث فاصله گرفتن آنها از کاشت این گیاه شدهاست، از سرمایهگذاران استان خواستاریم برای بحث احداث شرکت اسانسگیری گلمحمدی ورود کنند، چه بسا ما نیز حمایتهای لازم را انجام خواهیم داد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: به خاطر کمبود آب در استان باید به کشت گیاهان کم آببر همچون گل محمدی و زعفران روی بیاوریم.
وی خاطرنشان کرد: شهرستانهای شهرکرد، بروجن و فارسان بیشترین سطح کشت گل محمدی را دارا هستند.
ارسال نظرات