ابوالقاسم محیالدینی در نشست بررسی اقدامات و برنامههای مرکز خلاقیت و نوآوری شهرداری یزد اظهار داشت: ایدههای نوآورانه و فنآورانهای که در رویدادهای مرکز خلاقیت معرفی و کارایی آنها پس از بررسی تایید شده باید حتما مورد حمایت قرار گیرند تا به مرحله اجرا وارد شود.
وی با بیان اینکه برخی از این ایدهها در بازه زمانی کوتاه مدت امکان اجرا دارند و حتی امکان اجرایی شدن این ایدهها و طرحها تا دهه فجر امسال هم وجود دارد عنوان کرد: از صاحبان ایدههای ارائه شده دعوت شود تا به ارائه توضیحاتی در ارتباط با طرح خود و نحوه عملیاتی شدن آن بپردازند و پس از آن برنامهریزی برای اجرا انجام شود.
شهردار شهر میراث جهانی یزد خاطرنشان کرد: نکته بسیار مهمی که در ارتباط با طرحهای بلندمدت وجود دارد این است که نباید با تغییر مدیریتها جلوی کار گرفته شود و طرحها و ایدهها باید به قدری قوی و مناسب باشدکه به دلیل جابجاییها و تغییرات، همچنان نیاز به آن احساس شود.
محیالدینی تصریح کرد: شهرداری در حوزههای مختلف پروژهها و هزینههای زیادی انجام میدهد و لازم است که بخشی از اعتباراتش را به طرحها و پروژهها اختصاص دهد تا زمینه استفاده از فناوریهای نوین هم در خدمات و پروژههای شهرداری بیش از پیش به وجود آید.
وی گفت: علاوه بر این در میان پرسنل و نیروهای شهرداری هم ایدهپردازان و افراد توانمند خوبی داریم که باید برای شناسایی و حمایت از این افراد برنامهریزی دقیقی داشته باشیم.
شهردار شهر میراث جهانی یزد با اشاره به اینکه در استان یزد نیروهای خلاق و مبتکر بسیار زیادی در حوزههای مختلف داریم گفت: متاسفانه به دلیل عدم حمایت و فراهم نشدن زمینه مناسب برای آنها، بسیاری از این افراد از استان و حتی کشور خارج شده و طرحهای خود را در نقاط دیگر اجرایی کردهاند.
محیالدینی تصریح کرد: در بحث دانشبنیان نباید برای شرکتهای فعال در این حوزه محدودیت قائل شویم و اگر کاری امکانپذیر است و مشکلی به لحاظ قانونی نداشته باشد، باید با سرعت بالا نسبت به اجرای آن اقدام لازم را انجام دهد.
ارسال نظرات