تازه ها
دولت سیزدهم با بهره گیری از ظرفیتهای موجود در استان یزد علاوه بر رفع برخی چالشهای گذشته، توانست با اقدامات اثرگذار، تحول را در زمینه توسعه این استان رقم بزند تا رشد و شکوفایی اقتصادی در بهشت سرمایه گذاری ایران شتاب بیشتری بگیرد.
احیاء و بازگشایی واحدهای تولیدی که طی سالیان گذشته به دلیل مشکلات مختلف تعطیل شده بودند، از برنامه های مهم دولت سیزدهم در استان یزد بوده است، برخی از واحدهای تولیدی استان به دلیل مشکلات بانکی، تامین اجتماعی، مالیات، کمبود مواد اولیه و بی ثباتی بازار از چرخه فعالیت اقتصادی خارج شده بودند که مشکلات آنها در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید بررسی و برای رفع آنها اقدام شد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد در گفت و گو با گزارشگر ایرنا از احیاء و راهاندازی ۱۵ واحد صنعتی راکد یا نیمه فعال در سطح استان از ابتدای امسال تاکنون خبر داد و گفت: این شرکت با همکاری بخش خصوصی برای ادامه این روند، تمام توان خود را به کار گرفته است.
محمد دهقان افزود: یکی از مهمترین سیاستهایی دولت در شرایط حساس امروز کشور احیای صنایع راکد است و یکی از متولیان رونق تولید استان، شرکت شهرکهای صنعتی است که سعی شده با برنامه ریزی و پیگیری های مستمر گام های اثربخشی برای احیای واحدهای صنعتی راکد برداریم.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد افزود: نکته قابل تامل در بحث احیاء واحدهای تولیدی راکد که باید همواره مدنظر باشد، مسیر سخت و سنگلاخ آن است و این مسیر بعضا به قدری پرپیچ و خم و فرسایشی است که دولت نیز با همه توانش امکان احیای برخی از این واحدهای تولیدی را ندارد و به ناچار مسیرهای دیگری را در پیش میگیرد که اتفاقا در این حوزه یک ابتکار عمل هوشمندانه در دستور کار سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی و به تبع آن شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد قرار گرفته است.
وی با اشاره به تاکید بزرگان نظام بر به کارگیری همه ظرفیت بخش خصوصی در توانمند ساختن اقتصاد و به ویژه تولید عنوان کرد: شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد با نیت احیاء برخی از واحدهای تولیدی، همکاری با بخش خصوصی را در دستور کار قرار داده است و تلاش دارد از مسیر سرمایه و توان تکنولوژیکی این بخش، نسبت به احیاء واحدهای تولیدی دیگری که اتفاقا آنها هم از بخش خصوصی هستند، اقدام کند.
دهقان خاطرنشان کرد: تمرکز بر همکاری با بخش خصوصی برای احیاء واحدهای راکد از طریق ایجاد ارتباط بین این واحدها با واحدهای توانمند اجرا شده است، برای مثال اگر یک واحد در حوزه محصولات کاشی و سرامیک تعطیل شده، میتوان از یک واحد فعال موفق در این حوزه برای فعالیت مجدد واحد تعطیلی شده کمک گرفت.
وی با تبیین تاکید استاندار یزد بر احیاء واحدهای راکد و زیرظرفیت تاکید کرد: اهمیت بهرهگیری از توان بخش خصوصی برای بازگرداندن واحدهای تولیدی راکد به چرخه تولید آنجا نمود بیشتری دارد که بدانیم دولت در چنین فضایی بدون اینکه مجبور باشد بخشی از سرمایه، اعتبار و یا توان تسهیلاتی خود را به این مهم اختصاص دهد، شرایط را برای توانمندتر شدن تولید کشور به کار می گیرد.
ارسال نظرات