تازه ها
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای آذربایجان شرقی با بیان اینکه ۲۸ درصد مهارت آموزان استان در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ مهاجرت کردند، گفت: آموزش به افراد خارجی از طریق فنی و حرفهای نیز نوعی گسترش تفکر اسلامی است و در این راستا تعداد ۳۰ طلاب خارجی از کشورهای آذربایجان و ترکیه سال گذشته صنعت انگشتر سازی را یاد گرفتند.
به گزارش بازارکار، علی مشایخی در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری مابین اداره کل امور بانوان و خانواده استان آذربایجان، سازمان جهاددانشگاهی و اداره کل آموزش فنی و حرفهای آذربایجان شرقی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۸۳ هزار نفر در آموزشگاههای آزاد و دولتی فنی و حرفهای استان به اندازه ۱۶ میلیون نفرساعت آموزش دیدهاند. آموزشهای این نهاد بیشتر حول محور بنگاههای اقتصادی و تحول در عرصه کسب و کار، کودکان کار، زنان خانه دار، نهادهای دانشگاهی و دانش بنیان است.
وی، هدف این سازمان را گسترش گفتمان مهارت آموزش برای تمام اقشار جامعه عنوان کرد و از تجهیز مجتمع نوآوری مهارت و آموزش مهارتی این سازمان از طریق مصوبات سفر ریاست جمهوری در تبریز خبر داد و افزود: با تجهیز این مجتمع، بخشی از آموزشهای دانشگاهی و شرکتهای تولیدی به این مرکز انتقال یافته و آموزشهای استاندارد تدوین شده و به مهارت آموزان از این طریق گواهی بین المللی صادر میشود. وی ادامه داد: با توجه به اینکه یک کیوآر کد در گواهی افراد درج میشود، میتوان با استفاده از آن، گواهی را به زبان هر کشور مقصدی ترجمه کرد.
مشایخی ادامه داد: تعداد ۸۳۴ آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای در استان وجود دارد که ۶۰۰ آموزشگاه آن فعال هستند که بیش از ۳۰۰ آموزشگاه در تبریز است. تعداد ۴۳۰ کارگاه فعال در بخش دولتی آموزشهای فنی را ارائه میدهند. وی افزود: آموزشهای تولید محتوا، خیاطی، آشپزی و هنرهای دستی از جمله آموزشهای مهم برای بانوان جهت اشتغال در خانه است
ارسال نظرات