نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار کرمانشاه با حضور معاون توسعه منابع استانداری و جمعی از مسئولان و فعالان حوزه پژوهش، فناوری و نوآوری استان آغاز بکار کرد.
سیامک آزادی رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه، در حاشیه افتتاح نمایشگاه در جمع خبرنگاران، پارک علم و فناوری کرمانشاه را متولی برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار استان اعلام کرد و با اشاره به برپایی چهار روزه این نمایشگاه گفت: این نمایشگاه از چهارم تا هفتم دی ماه میزبان علاقمندان حوزه فناوری و نوآوری و پژوهش خواهد بود.
وی افزود: در این نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری و نوآوری دانشگاهها و دستگاههای دولتی و پارک علم و فناوری کرمانشاه برای بازدید علاقمندان ارائه شده است.
آزادی یکی از نکات قابل توجه در نمایشگاه امسال را حضور ساختارهای فناورانه عنوان کرد و افزود: مراکزی مانند شتاب دهنده و مراکز نوآوری هم امسال دستاوردهای خود را در این نمایشگاه عرضه کرده اند.
وی با اشاره به برپایی ۲۵ غرفه در این نمایشگاه گفت: در مجموع در این نمایشگاه بیش از ۳۰۰ محصول فناورانه و نوآورانه عرضه شده است.
آزادی با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد محصولات عرضه شده در این نمایشگاه تجاری سازی شده، گفت: همین امر ارزش بازدید از محصولات را دوچندان کرده، چرا که علاقمندان شاهد تولیداتی هستند که توانسته خود را به سطح بازار و جامعه برساند و کاربردهای خود را ملموس نشان دهد.
رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه برپایی این نمایشگاه را گامی موثر در ترویج خودکفایی و افزایش اعتماد به نفس در میان جوانان عنوان کرد و افزود: با بازدید از دستاوردهای این نمایشگاه باور "ما میتوانیم" برای مردم و بویژه جوانان ملموستر خواهد شد.
آزادی با اشاره به روند رو به رشد زیست بوم نوآوری و فناوری استان، گفت: در حال حاضر ۵۰۰ واحد فناور در استان فعال است که از این تعداد ۹۰ شرکت توانسته اند به گرید دانش بنیان دست پیدا کنند.
وی افزود: وجود این تعداد شرکت و روند رو به رشد آن نشان میدهد کرمانشاه قابلیتهای بسیاری در حوزه فناوری و نوآوری دارد و باید سرمایه گذاری ویژه برای توسعه این حوزه صورت گیرد.
آزادی گفت: در حال حاضر در استان ۲۰ محصول دانش بنیان تولید میشود که تنها تولیدکننده آن در کشور هستیم، یعنی اگر شرکتهای کرمانشاهی این ۲۰ محصول را تولید نکنند، مجبور به واردات آنها از خارج از کشور هستیم.
وی تصریح کرد: بارها گفته ایم که راه خروج استان از مشکلات موجود حرکت به سمت توسعه دانش بنیانها و شرکتهای فناور و نوآور است، چرا که این شرکتها ضمن رفع مشکلات و چالشهای استان میتوانند نقش موثری در رونق اقتصادی و نیز ایجاد اشتغال پایدار داشته باشند.
آزادی گفت: در حال حاضر حدود سه هزار نفر در استان در حوزههای فناوری و نوآوری مشغول به کارند که ۲۳۰۰ نفر آنها در شرکتها و واحدهای فناور تحت حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه فعالیت دارند.
وی افزود: قطعا با افزایش و توسعه شرکتها میزان اشتغالدر این حوزه سیر شتابنده و صعودی پیدا خواهد کرد که گام موثری در حل معضل بیکاری استان خواهد بود.
آزادی با اشاره به آمار بالای بیکاری در میان فارغ التحصیلان دانشگاهی گفت: در شرکتها و واحدهای فناور و دانش بنیان عمدتا این قشر مشغول به کار شده و توسعه این شرکتها میتواند آمار بیکاری این قشر را با سرعت بیشتری کاهش دهد.
وی با اشاره به صادرات خوب محصولات دانش بنیان و فناور استان گفت: سال گذشته بیش از ۱۷ میلیون دلار صادرات داشته ایم و امسال پیش بینی میشود این میزان با افزایش ۳۰ درصدی همراه باشد.
آزادی گفت: در زمینه صادرات این محصولات هم بازارهای خوبی در کشورهای حاشیه خلیج فارس، همسایگان شمالی و کشورهای آفریقایی داریم که پیگیر توسعه و افزایش آن هستیم.
رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه،
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترسخنان شنیدنی مدیر عامل شرکت کشت و صنعت روژین تاک در نشست یک تجربه:
کد بانو ها و خانم های خانه کارشناسان کیفیت و تضمین کننده فروش ما هستند
آگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات