تازه ها
سید علی احمد زاده روز چهارشنبه ششم تیرماه ۱۴۰۳ در دیدار با رئیس جهاد دانشگاهی کشور در یاسوج با اشاره به ظرفیتهای خوب این استان در حوزه های مختلف علمی، پژوهشی، نفت و گاز و گردشگری افزود: حمایت بیشتر جهاد دانشگاهی از این ظرفیت های استان نقش مهمی در درآمدزایی و بهبود وضعیت اقتصادی خواهد داشت.
وی اظهارکرد: کهگیلویه و بویراحمد استانی زرخیز، سرشار از گنجینه های ارزشمند و توسعه محور در ابعاد گوناگون بوده که برای عبور از تنگناها نیازمند حمایت همه جانبه ظرفیتهای علمی جهاد دانشگاهی برای احیا و شکوفایی است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: کهگیلویه و بویراحمد دارای ظرفیت ها و قابلیت های منحصر بفرد بویژه در حوزه های نفت و انرژی، منابع طبیعی، کشاورزی، گردشگری، آبزِی پروری، گیاهان دارویی و محط زیست است که تحقیق و پژوهش و برنامه ریزی جهاد دانشگاهی در این زمینه علاوه بر شکوفایی این ظرفیتها میتواند درآمدزایی خوبی را نیز به همراه داشته باشد و در جهت توسعه استان گامهای مثبتی بردارد.
احمد زاده تصریح کرد: نبود نگاه پژوهشی و برنامهریزی قوی در این زیرساخت ها، مانع از شکوفایی این استعدادها و پیوند آنها با اقتصاد، معیشت و رفاه مردم این استان شده است.
وی بر همکاری و حمایت همه جانبه جهاددانشگاهی بر توسعه این ظرفیت های استان کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد و ادامه داد: منابع مالی لازم در حوزههای مختلف از محل بودجه استانی تامین خواهد شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: جنگلهای بلوط زاگرس در خطر آفت قرار دارند که در صورت ادامه این روند تا چند سال آینده جنگلهای زاگرس از بین می روند که جهاددانشگاهی می توانند با استفاده از توان علمی و تخصصی که دارد به این مساله توجه کند.
احمد زاده با بیان اینکه استان کهکیلویه و بویراحمد در زمینه نفت و گاز پتانسیلها و ظرفیتهای خوبی دارد و در این زمینه در سطح کشور حرف برای گفتن دارد، گفت: در شهرستان گچساران روزانه ۵۵۰ هزار بشکه نفت صادر میشود، ۸۵ حلقه چاه نفت در شهرستان بهمئی فعال است، میدان گازی مختار شهرستان بویراحمد اقدامات خوبی انجام شده و در شهرستان های مارگون و دنا نیز ظرفیتهای نفت و گاز وجود دارد.
وی تصریح کرد: جهاد دانشگاهی میتواند در حوزه نفت گاز کارها و اقدامات ارزشمندی در این استان انجام دهد. استان کهگیلویه و بویراحمد جزو استانهای مهم کشور در زمینه آب است و ۱۰ درصد آب کشور را دارد. همچنین این استان در زمینه گیاهان دارویی ظرفیتهای قابل توجهی دارد.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد بیان کرد: آماده کمک و حمایت از جهاددانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد هستیم.
همچنین حسن مسلمی نائینی، رئیس جهاد دانشگاهی کشور نیز در این دیدار با بیان اینکه جهاد دانشگاهی در حوزههای علمی، پزشکی و فناوری شرکتهای فناورانه در اختیار دارد که توانمندیهای زیادی دارند، گفت: برنامههای بسیاری برای ارایه خدمت در قالب مجموعه شرکتهای فناور جهاد دانشگاهی در مناطق محروم در دستور کار جهاد دانشگاهی قرار دارد.
وی افزود: این طرحها با مشارکت و همراهی جهاددانشگاهی، سازمانها و دستگاههای مختلف از جمله در حوزههای پزشکی و درمانی درهمه مناطق بخصوص استانهای محروم ارایه خدمت می کند.
نائینی اظهارکرد: امید آینده علمی کشور با توجه به گستردگی حوزه فعالیت، جهاد دانشگاهی خواهد بود. جهاد دانشگاهی این آمادگی را دارد ظرفیت های مختلف این استان را با ارائه آموزش های علمی و فنی لازم به بهره وری بیشتر برساند.
رئیس جهاد دانشگاهی کشور خاطرنشان کرد: نیاز است مراکز علمی و آموزشی کهگیلویه و بویراحمد ارتباط بیشتر از گذشته با جهاد دانشگاهی در سطح این استان داشته باشند.
نائینی اظهارکرد: جهاددانشگاهی یک نهاد انقلابی، دانش بنیان و پیشران علمی و دانش کشور است. این نهاد انقلابی در زمینه مهندسی، نفت و گاز، دکل های حفاری، آنتن های مخابراتی و رادیویی، موتورهای درون چاهی، به نژادی دام، حیات وحش در حال انقراض و علوم انسانی اقدامات بزرگی در سطح کشور انجام داده است.
وی تصریح کرد: در گذشته ارز زیادی از کشور برای درمان ناباروری خارج می شد که هم اکنون در این رابطه خروج ارز از کشور نداریم و سه میلیون زوج نابارور در کشور داریم که جهاددانشگاهی در این خصوص اقدامات موفقی و بزرگی انجام داده و پژوهشگاه رویان در بین ۱۰ پژوهشگاه دنیا قرار دارد و اولین پژوهشگاه ایران است.
رئیس جهاد دانشگاهی کشور گفت: هم اکنون برای درمان ناباروری از سایر کشورها به پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی کشور مراجعه می کنند.
نائینی افزود: جهاددانشگاهی در زمینه گیاهان دارویی، گردشگری فعالیتهای ارزشمندی انجام داده، ۱۰۲ واحد در سطح کشور دارد و خبرگزاری های ایسنا و ایکنا فعالیت می کنند که دارای مخاطب بالایی هستند و مرکز ایسپا این نهاد اقدامات خوب و اثرگذاری انجام داده است.
وی بیان کرد: جهاددانشگاهی آماده همکاری و تعامل مشترک با مسئولان استان کهگیلویه و بویراحمد در زمینه های مختلف است.
همچنین، صاحب سروشفر، رئیس جهاددانشگاهی استان کهگیلویهوبویراحمد نیز در این نشست گفت: جهاددانشگاهی گامهای اساسی را در زمینه پژوهشی، تحقیقی، آموزشی و فرهنگی در سطح استان برداشته است و برگزاری دورههای مختلف کوتاهمدت و بلندمدت در این نهاد به توسعه اشتغال و گسترش فناوری در استان کمک کرده است.
وی افزود: جهاددانشگاهی استان در جهت توسعه فعالیتهای این نهاد نیازمند همکاری همه مراکز آموزش عالی و سایر دستگاههای استان است و خوشبختانه دانشگاه یاسوج و سایر دانشگاهها همکاری خوبی با این نهاد داشتهاند و نیازمند همکاری بیش از پیش هستیم.
رئیس جهاددانشگاهی استان کهگیلویه وبویراحمد توسعه همکاری از سوی رئیس پارک علم و فناوری استان را گامی مهم در جهت توسعه فعالیتهای علمی برشمرد و بیان کرد: با انعقاد قرارداد بین پارک علم و فناوری استان، دانشگاه آزاد اسلامی و سایر دانشگاههای استان که امروز رؤسای این مراکز قول مثبت جهت اخذ قرارداد با جهاددانشگاهی دادهاند، میتواند به توسعه فناوری و علمی استان در بخشهای مختلف کمک کند.
سروشفر تصریح کرد: دو خبرگزاری ایسنا و ایکنا و مرکز افکارسنجی ایسپا از بخشهای مختلف فرهنگی این نهاد هستند و دقیقترین افکارسنجیها در زمینههای مختلف از سوی مرکز ایسپا(افکارسنجی) صورت میگیرد.
به گزارش ایسنا، حسن مسلمینائینی، رئیس جهاددانشگاهی کشور به همراه سیدرضی آقاسیدی، معاون پشتیبانی جهاددانشگاهی امروز، ۶ تیرماه به استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کردند.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات